Arkadaşlar laptop almayı düşünüyordum ne alacağıma da karar verdim sadece bu özellikler de ve bu ekran kartıyla crysis vb oyunları hangi ayarlar da oynayabilirm?
İşlemci:t9400 2.53 ghz 6 mb l2 bellek
ekran kartı:1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
ram:4 GB DDR2 800 MHz Bellek
işletim sistemi:vista ultimate sp1 64 bit
sizce nasıl olur oyun performansı?
bu laptopta oyun nasıl olur?
teşekkürler furkant oyun için alıyorum boşuna almış olmayalım.saol tekrar!!!
işlemciniz de dahil tüm özellikleri iyi.
64 bit olması da süper olmuş
teşekkür ederim laptop 32 bit home premiumla gelio ama elimde 64 bit ultimate var onu kurucam 3 gb ram konusu var bi de.Saol tekrar!!!
casper nirwana dimi o bendeki modelin aynından ben sorunsuz kullanıom win 7 x64 sorun olmaz heralde wistada ekran kartı surucusu yanıt wermeyi kesti hatası weriodu bazen ama win 7 ye gectim sorunsuz calışıo full surum gelince gecsem mi acaba die dusunuom ben bu betayı coook sevdim...nese konudan koptuk al bence ama casper olduunu caktırma forumda cok casper karşıtı simdi derler casperse alma die
furkantyüksek ayarlarda oynarsıYüksek ayarlarda oynayamazsın ama medium ayarlarda oynayabilirsin heralde. Oyun oynamak için bilgisayar alacaksan söylemeliyim oyun için asla ama asla laptop alınmaz. Laptopa verdiğin parayla normal sistem kursan 3 katı performans alırsın. Oyun için alıyorsan sakın laptop alma çok pişman olursun
doğru diyor bu özellikler vista da olcaktı bide masaüstü olcaktı hem daha ucuzhem daha performanslı olurdu
bencede masaüstü al laptop oyun için değil masaüstülerde oyun potansiyeli daha fazla geçenlerde bende laptopu değştirip masaüstü aldım.tavsiyem masaüstü
Yok abi ya pcnin oynatmadığı oyunu aynı özellikteki laptop oynatır. Ama PC de oynamak daha zevkli :)
furkantYok abi ya pcnin oynatmadığı oyunu aynı özellikteki laptop oynatır. Ama PC de oynamak daha zevkli :)Şaka yapıyorsun galiba yada yanlış yazdın. Laptopların aynı özelliği taşıyan normal bir bilgisayardan daha iyi performans vermesi imkansızdır.
furkantYok abi ya pcnin oynatmadığı oyunu aynı özellikteki laptop oynatır. Ama PC de oynamak daha zevkli :)bence klavyesi f klavye kendi q sanarak yazdı(kötü br espiriydi)alınma furkant kardeş şakaydı
fişe takılı iken orta seviye ayarlarda oynarsın..
KaptanosŞaka yapıyorsun galiba yada yanlış yazdın. Laptopların aynı özelliği taşıyan normal bir bilgisayardan daha iyi performans vermesi imkansızdır.Katılıyorum.
Oyun için masaüstü herzaman daha iyidir.En önemli artısı ise upgrade edebilme seçeneğinin fazla ve ileride buna ayıracağın bütçenin az olmasıdır .
Kolay gelsin
Ayrıca masaüstü sistemlerde kasa lırken parçalar iyi soğusun diye büyük kasa alınır. Laptopta küçücük yere parçalar sıkıştırıldığı için sıcaklık koruması vardır belli sıcaklıkların üstüne çıkamaz ve masaüstü performansının yarısını bile alamazsın