Arkdaşlar i7 işlemcili 8 çekirdekli 6gb ram 2 gb ekran kartı optimus bir laptop aldım
ancak markası samsung olduğu için şüphelerim var
Bu laptopu aldım nasıl sizce
Arkadaşım iyi güzel markasını yazmısın modelinide yazsaydın ya biz müneccimmiyiz nereden bilelim modelini.
Neyse düşencelerime geçeyim bilgisayar oyunlarını ne seviyede açar bilemicem çünkü ekran kartlarında bellek boyutu pek bişey ifade etmiyor ama genel olarak iyi bir pc .Modelini yazarsan daha ayrıntılı bilgi verebilirim.İyi günler.
modeli bende tam bilmiyorum çünki evkurdan almak zorunda kaldım ve tam bir bilgi yoktu özelliklerini sordum böle böle dedi aldım ama bu dur diye tahmin ediyorum bu değilse bile özellikleri hemen hemen aynı
çok konu açtım almdan önce saolsun forumdaki arkdaşların çok yardımı oldu bllki sende yorum yazmışsın dır bilmiyorım sende saol ben başka laptop alıcaktım aslında aklımda MSI ve ASUS var dı ama gittiğim yerde MSI laptop hiç yoktu ASUS tanda istediğim modeller yoktu ben bunu sırf 8 çkirdekli diye aldım ztn linkte verdiğim laptop farklı olblir bilmiyorum modelini toshiba alıcktm bir tane ama i5 flndı vazgeçtim ram den fln daha azdı ve fiyatı biraz fazladıydı diye tahmin ediyorum özelliklere göre aldığım lpatopdan memnum yani
orta derecede oynarsın
laptoplar oyun tasarlanmadıklarında ısınırlar :)))
Isınma sorunu olmuyorsa özellikleri iyi . Oyunları nasıl oynatacağı ekran kartından belli olur, ekran kartı iyi ve ısınma sorunu yoksa günümüz oyunlarını rahat oynatır.... 1,2 istisna çıkabilir tabiki....
Güzel ayarlarda oynarsın merak etme tatmin eder yani :)
bu gibi notebooklarda asus ve lenovo performans verirdi önceden bilgi verseydn keşkee