Hp Pavilion Dv6-1350 et
5 aylık daha garanti devam ediyor,adaptör yolladılar servisten yepyeni hiçbir sorunu yok :)
1540 a almıştım
İşlemci : P7450 Çift çekirdek İntel 2.13 - 2.13
Ram : 3 gb DDR3
Ekran kartı : 1 gb ddr3 hd 4650 ati
Hp Pavilion Dv6-1350 et
5 aylık daha garanti devam ediyor,adaptör yolladılar servisten yepyeni hiçbir sorunu yok :)
1540 a almıştım
İşlemci : P7450 Çift çekirdek İntel 2.13 - 2.13
Ram : 3 gb DDR3
Ekran kartı : 1 gb ddr3 hd 4650 ati
1200 civarı eder tahminimce...
Ekran kartının ati olması kötü bence.
Sırf 2. el olduğu için 1000 TL'yi geçemez. Ayrıca ekran kartının ATI olmasında ne mahsur var ?
O kadar dert değil. Sen HP'ye güvenmezsin bi arkadaşın daha güvenmez memnun olmaz. Forumdan biri gelir ya da başka biyerden gelir çok memnundur anlatamaz. Sen Toshiba'ya güvenirsin fakat karşıdaki adam hiç memnun değildir sürekli isyan eder. Bu işler böyle 3-5 kişiye denk geldi diye koca bi firma mal etmek yanlış olur. Şayet senin hakkında iyi düşündüğü yere göğe sığrıramadığın firmalar çoğu kullanıcılardan memnun değil.
Satamasın beni ilgilendirmiyor zaten. Sonuçta HP'nin kazandığı pastadan bize düşmüyor.
950 1100 lira arası anca eder
piyasada 120 felan eder bana sat ben 150 veririm istersen ö.m gönder
çok gerilmişsiniz sakin olun.şunu söylemeliyim firmaların bilerek sattığı ürünler var ki arızalı işte bir tanesi chipe haber oldu.
hp dv6000 modeli yeğenimde var 2 sefre anakart değişti ve 3. kez anakart yaktı.bende ve 2 tanede arkadaşlarımda hp 4280 yazıcı var ve onlara ben aldırttım 3üde hurda şuan .insanın başına bunlar gelince biraz agresif olabilir.sonuçta elektronik eşya inanın şans ister :) bunları bırakalımda arkadaşa yardımcı olalım piyasa bilgisi olan arkadaşlardan. şunu söyleyebilirim aldığın fiyatın yarısı veya biraz daha fazlası eder sonuçta 2.el oldu :(
evde HP Photosmart fotograf makinesi var.Eski bayağı artık.3.2 MP :D .Hala sağlam.
5 Yıllık adını hatırlayamadığım HP Deskjet Yazıcı var.Ucuzlardan o da.Hala sağlam şu anda kuzenim kullanıyor.
Bende 1 yıllık f4280 var.Aşırı memnunum.
Çevremde de insanlar memnun :)
Madem herkes nöyle şikayet anlatacak bende yazayım memnuniyetimi.HP e yolladım bu yanıtın kopyasını CEO su aradı az önce cepten.2 hafta içinde hediye paketi yollayacakmış.Kartuşları da bedavaya alabilecekmişim MediaMarkt'tan.
Oldu mu?? :)
HP'yi bu kadar kötülemenin mantığını çözemedim hala 1-2 tane ürün elinde patladı farzedelim, ne oldu yani dünyanın en kötü firması yaptınız. Dünya'nın en iyi laptop markalarından Asus, Toshiba ve Lenovo gibi üst düzey firmaların ürünleri kusursuz mu ?
Ayrıca yukarda "elinde patlamak" mecazi anlamda sarfettim. Anlayana.
hani bi laf varya(facebookta grup falan açıyolardı): "Bütün Dünyanın Derdi Türkler Olmuş;Demekki Zamanında İyi Koymuş" diye
Peneskertlinin derdi HP olmuş,demekki zamanında iyi koymuş :)
İşte Cevap Budur! Sen ancak bundan anlarsın Peneskertli... İyi oturtmuşlar lafı!