selam arkadaşlar makineyi yeni aldım aldığım gibi de gta4 ü yükledim ama oyunda takılmalar yapıyor fazla değil ama oyunun akışını bozuyor en azından mesela arabaya binince her 15 sn de bir takılıyor makinede hd 5650 ekran kartı i5 işlemci ve 3 gb ram var.
bu makinede gta4 takılma yaparmı yaa?
powersupply,dende yapabilir ama önce oyunun pacth,leri var onları yükle sonra tekrar kontrol et ayrıca senin gibi bir çok kişi ve hatta HD5970 kullananlar bile takılmalar yaşadı çoğu pacth ile çözdü oyunla alakalı bir şey(miş)
HD5650 bi yerden tanıdık geliyor... laptop mu sistem? genel özelliklere göre laptopa benziyor... HD 5650 zaten orta seviye bir kart takılması doğaldır.. oynadığınız ayarlar ve sistemin bileşenlerinin tam özelliklerini yazarmısınız... laptopsa zaten çok nrmal bişey takılması :D
ayarları biraz düşür kardeş sende meidım orta arası oyna grafikten taviz ver
bu oyun rem istiyo bilader 4gb ram anca yetio.. bende i5 işlemci gt335m ekran kart 4gb rem var yüksek ayarda oynuorum zaman zaman kasıo
bide oyun oynarken fişe tak bilgisayarı.. laptopsa..
oyun orj. ise patch lerini kur orj. değilse hiç zorlama korsanda sorun olması normal :)) forumda warez yasak o yüzden pek bişey diyemiyorum :) game booster kullan bi miktar yardımı olur :)) gereksiz programları kapat sürücüden en yüksek performansa ayarla öyle dene :))