arkadaşlar laptop almak almak istiyorum ve uzun araştırmalardan sonra kararsız kaldım birinin iyi dediğine başkası kötü diyor çok iyi markaların sorunlu modelleride olabiliyor.o yüzden ben uygun fiyata iyi özellikte bişey olsun istedim.laptopta oyun falan oynamıcam ofiste kullanmak için alıyorum.inşallah olumlu yorumlar ağırlıkta olur
CASPER NİRVANA CNM.I460-6M35P Core i5-460M, 6 GB DDR3 Ram, 640 GB HDD, 2 GB DDR3 - Casper
İşlemci: Intel Core i5-460M, İşlemci Hızı 2.53 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 2.80 GHz, 3 MB Intel Akıllı Bellekİşletim Sistemi: Windows 7 Home PremiumBellek: 6 GB DDR3 1333 MHzHarddisk: 640 GB SataEkran Kartı: 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT320M Optimus - 1 GB Ayrılmış BellekEkran: 15.6" WXGA (1366x768) HD LED EkranAna Kart: Intel HM55 ChipsetOptik Sürücü: DVD±RW DUALKablosuz Ağ: Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/nCard Reader: Multi Card ReaderEthernet: VarSes: Dahili Hoparlör&MikrofonUSB Port: 3 X Usb 2.0 PortHDMI Port: VarE-Sata Port: VarKlavye: Sayısal tuş takımlı, Türkçe QBatarya: Li-ION smart batteryKamera: 1.3 MP Web KameraEkstra: Microsoft Office Starter 2010, Microsoft Security Essentials Antivirus ProgramıHediyeler: Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse