bu monitörü almak istiyorum ürün hakkında bilgi verebilecek olan varmı oyun ve iş amaçlı kullanılacak.
SAMSUNG
23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
ekran kartı
ASUS GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
bu monitörü almak istiyorum ürün hakkında bilgi verebilecek olan varmı oyun ve iş amaçlı kullanılacak.
SAMSUNG
ekran kartı
Kardeşim Monitör Güzel AMa Bu Monitörü Alacana su Monitörü Al
AOC
23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
%25 ıNDIRIMden Faydalanarak
SAMSUNG
Bu Monitorden Kazan Yaptıgın Butceyı Ekran KArtına Yatır We Guzelbı Ekran Kartı Al
Kardeşim Monitör Güzel AMa Bu Monitörü Alacana su Monitörü Aloyunlarda ekran geçişi nasıl donma yapıyormu kullandınmı daha öncedenAOC
23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR%25 ıNDIRIMden Faydalanarak
SAMSUNG
23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖRBu Monitorden Kazan Yaptıgın Butceyı Ekran KArtına Yatır We Guzelbı Ekran Kartı
kARDESIM BENDE BILGISAAR TOPLAYACAGIM WE 23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR BU EKRANI ELCAM KARDESIM OYUN OYNARKEN DAHA NET WE CANLI OLUYOR Kardesım benım butcem yeterlı olsa ben 27 ekran bı monıtör alcam kardesım butcem yeterlı deıl we alamıyorum bu moitörü alıyorum kardesım 23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR kardesım oyun nasıl donar bılıyonmu ekran kartın dusuk olur we takıntı yapar ekran kartın cift fanlı olsun eger cıft fanlı deılse kasanda ekran kartına uygun fan takacagın yer warsa bırtane fan tak ekran kartı ısınıncada takıntı yapar Hava GecıSının Iyı OlmASınI ıStıyosan kasanın yan kapanı cıkart we kasıyı dolap ıcındeyse dolaın dısına cıkart benım tawsıyem bu sımdı bılgısayarım yan kapagı cıkartıım dolapın ıcındeydı dısarıya cıkartıım kardesım
kARDESIM BENDE BILGISAAR TOPLAYACAGIM WE 23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR BU EKRANI ELCAM KARDESIM OYUN OYNARKEN DAHA NET WE CANLI OLUYOR Kardesım benım butcem yeterlı olsa ben 27 ekran bı monıtör alcam kardesım butcem yeterlı deıl we alamıyorum bu moitörü alıyorum kardesım 23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR kardesım oyun nasıl donar bılıyonmu ekran kartın dusuk olur we takıntı yapar ekran kartın cift fanlı olsun eger cıft fanlı deılse kasanda ekran kartına uygun fan takacagın yer warsa bırtane fan tak ekran kartı ısınıncada takıntı yapar Hava GecıSının Iyı OlmASınI ıStıyosan kasanın yan kapanı cıkart we kasıyı dolap ıcındeyse dolaın dısına cıkart benım tawsıyem bu sımdı bılgısayarım yan kapagı cıkartıım dolapın ıcındeydı dısarıya cıkartıım kardesıhaklısın bir kaç ürün incelemesine baktım monitör donma yapıyor yazmışlar ondan sormuştum sağol kardeşim
bu monitörü almak istiyorum ürün hakkında bilgi verebilecek olan varmı oyun ve iş amaçlı kullanılacak.21.5 inç Asus al 315 TL. GTX660ti ile herşey full 1920x1080p ile 23inç monitör daha yavaş olur. Performans ve akıcılık istiyorsan 21.5 inç. Karar senin.SAMSUNG
23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖRekran kartı