Arkadaşlar kuzenimle bundan 2 ay önce pclerimie bir oyun yükledik bu oyun ınternet uzerınden oynanan knıght onlınen turk versıyounu (pwp) her neyse bu exe yi pclerimize yukledıgımz anda görev yönecitisini çalıştaramaz olduk ctrl+ alt +del yapamıyoruz.. eset nod32 panda avas gıbı programları kurdurtmuyor.. Br çok java tabanlı yada normal porgramları çalıştırmıyor. Çalıştr kısmına regedit yazamıyoruz kayıf defterinide mahvetmis durumda...yerel dısk D ye tıkladıgım anda Bırlıkte aç cıkıyor. ne yaptıysam geçmedii
wındowsun kurulu oldugu C ye 5 6 kez format attım... PCye combofix ve CCleanır ile tarattım Anti virus programlarını kuramıyorum kurdurtmuyor.. yerel dısk D kısmında benım (mp3,setuplar,drıvrlar,resim ve vidio gibi) yedeklerım bulunuyor.. O yuzden D ye format atmadım size sorum virus D yede bulamıs olabılrmı? her Cye formattan sonra sorun aynı asla degısmıyor ne yapmam lazım 3 aydır bu sorun var engın bilgileriznle sorunumu çözün lutfenn..
su anda pcye deep freez krudum ancak tıklayamıyorum onada:D exe sınıde acmıo sag alttakı sımgesınede tıklayamıyorum yani işlevsiz durumda lütfen yardım
şimdiden tessekurler