Video yükledim dünya çapında yayını durdurdu bu ne alaka biri bana anlatsın.
Video blocked in some countries.
Video, bazı ülkelerde engelledi. diyor
Bu ne saçmalık Yutube iyice tozuttu...
Sesi biraz abarttım herhalde ondan oldu.Acaba şikayet mi ettiler dolbiciler.Tamam daha iyisini yaparız
Hayır dts de neden böyle bişey olmadı.Madem yasak yükletme kaldırt.
detroid dostum ben şunu diyim sana / aynı video uzantılı dosya kod lanıyor sitede ,veya yasaklandığı zaman sitenin kalbinde server videoyu yüklemiyor veya yasaklıyor / ama sen aynı videoya movie makerden yazı ekle veya benzeri değişiklikler yap tekrardan yükle o videyu yüklersin hiç bi sorunda olmaz farkedilinceye kadar tabii ,senin videonun anında kilitliyor neden ,çünkü aynı uzantıda diğer video yasaklanmış ve server tanıyor, / heralde sen olduğu gibi indirip olduğu gibi yüklemeye çalışmışsın ki yine youtube tan bundan sebeptir ki site upload etmiyor yani yasaklıyor ..
detroid dostum ben şunu diyim sana / aynı video uzantılı dosya kod lanıyor sitede ,veya yasaklandığı zaman sitenin kalbinde server videoyu yüklemiyor veya yasaklıyor / ama sen aynı videoya movie makerden yazı ekle veya benzeri değişiklikler yap tekrardan yükle o videyu yüklersin hiç bi sorunda olmaz farkedilinceye kadar tabii ,senin videonun anında kilitliyor neden ,çünkü aynı uzantıda diğer video yasaklanmış ve server tanıyor, / heralde sen olduğu gibi indirip olduğu gibi yüklemeye çalışmışsın ki yine youtube tan bundan sebeptir ki site upload etmiyor yani yasaklıyor ..sesini degiştirdim tanıdı.Demekki bazı videolar dinleniyor.Çünkü dts master audio videosunun da sesini
değiştirdim ama ona bişey demediler begendiler herhal dolby nin adi bile değişikti sonradan dolby yazdım.Bunun her yerinde dts yazıyor ama adamlar banlamadılar üstelik içinde üç parca var crag david de var.
http://www.youtube.com/watch?v=DA962ensU9g&feature=youtu.beSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 30 Ocak 2012 23:26
sorunu buldum sorun bass bazi sistemlerde deforme oluyor.Yeniden kaydetmem gerek.