Selam arkadaşlar benim saat 02.00 oldumu pcimde inanilmaz kasilmalar işlemcime yük binmeler nette donma ve yavaşlama oluyor sebebi nedir acaba görev zamanlayicisinde bunu buldum nedir bu kapasam bişey olurmu şimdiden teşşekürler
Bu Nedir ? Bilinmeyen Görev Zamanlayicisi
bir windows uygulaması değildir.Kaldırabilirsiniz ancak ait olduğu program sekteye uğrayabilir
online feed (haber akışı) programı kullanıyor musunuz? Büyük ihtimalle böyle bir programa ait
hayir kullanmıyorum keyloger tarzi yazilim olabilirmi ? karşiya veri aktaran benim şüpem ondan eger oysa prorgrami bulmam gerekecek
Yanlış düşünmüşüm (RSS haber sitesi akışı olduğunu zannetmiştim )bir araştırma yaptım microdoft ie RSS akışı olduğunu öğrendim.
Microsoft Besleme Senkronizasyonu yani Microsoft Feed Synchronization
system32\msfeedssync.exe dizininde bulunur
Kullanılması gerekmez yani şart değildir
(Resimdeki eylemler bölümünde program yolu yazar bu adresmi bir bakın)
Kapatmak için
Araçlar \ Internet Seçenekleri
İçerik sekmesini seçin
Besleme bölümünde Ayarlar düğmesini tıklayın ve oradan Özet akışlarının denetlenmesini durdurun.(ilk tik olması lazım)
Görev Zamanlayıcıdan da silin
Advenced Care programı kullanıyorsan öncelikle bu program ile ilgili güncelleştirmeleri program üzerinden kapat.Ayrıca Denetim masasından otomatik güncelleştirmeleride kapatmanı öneririm.PC gereksiz yere güncelleştirmeye gitmesin.Ayrıca bazı güvenlik programlarında haftanın veya günü belli bir saatinde güncelleştirme veya pc tarama ayarları açık olabilir.Kapatmanı tavsiye ederim.Yine Görev zamanlayıcısı veya zamanlamış görevler bölümünden bu programların oluşturduğu zamanlamaları kaldırabilirsin.