arkadşalr açılışta 3 4 gündür açılışta bu ekran geliyor.
be ne anlama geliyor..teşekkürler
arkadşalr açılışta 3 4 gündür açılışta bu ekran geliyor.
be ne anlama geliyor..teşekkürler
kralsbu senin anakart modelvni gösterir..bende de PHONEiX var..sende ki AMERiCAN miş...herzaman gösterir onu..korkulacak bişey yok...sizi ndediginiz BIOSmodeli :)altaki F2 Resume yazısından bahsetmiş kişi galiba
laptobu alalı 3 sene oldu hiç çıkmayan yazı 3 4 gündür çıkıyor..bbu bir sorunun işaretçisimidir..iyi sordum mu çocuk
bir kaç programla tarattım zaten şöyle bir uyarı çıkıyo
ID Öznitelik Tanımı Eşik Değer EnKötü Veri Durum
05 Reallocated Sector Count 36 1 1 21804 Ön-Hata: Yakında bir veri hatasının oluşması bekleniyor!
dediğim gibi yukarıdaki değerler çıktı
eşik 36
değer 1
en kötü 1
bios ayarlarında all error die bişi war onu no error yapsin düzelir
eğerki bi iki kere düzelip bi müddet sonra gene aynı şey cıkarsa Bios pilini değiş ^^ tekrar no error yap
musstixbios ayarlarında all error die bişi war onu no error yapsin düzelir1.Sorun harddisk ile BIOS ile deqiL
eğerki bi iki kere düzelip bi müddet sonra gene aynı şey cıkarsa Bios pilini değiş ^^ tekrar no error
2.BIOS piliyle alakası yok!
3.Sizin dediginiz Halt On seviyesi Harddisk hatalarını kapsamaz
musstixbios ayarlarında all error die bişi war onu no error yapsin düzelirO dediğiniz hatanın size uyarı olarak bildirilmemesini sağlar. Hatayı düzeltmez. Sabit diskiniz ölüyor. Tüm kişisel verilerinizi başka yere alın ki, sonra pişman olmayasanız...
eğerki bi iki kere düzelip bi müddet sonra gene aynı şey cıkarsa Bios pilini değiş ^^ tekrar no error
bu ölme ne zaman gerçekleşir :)..yardımlarınız için teşekkürler
Öncelikle kullandığınız Disk ileride çıkacak olan bir sorunu size bildiriyor ve yedeklemenizi istiyor.
Önerim; diskte bulunan bilgilerinizi yedekleyip low-level formatlamanızdır. Hatta disk kontrol programlarıyla da taramadan geçirmenizdir.
Bu arada makinanın ısısını da gözden geçirmelisiniz. Disk bilgileri de ısısı vs önemli.
Bu ekran çok normal diye biliyorum ben.. Yazılar incelendiğinde, USB girişlerini falan otomatik tanıma yapıyor.. Bu ekranda uzun süre kalıyorsa belki hızınla ilgili bir sorun olabilir.
Ama donanım açısından bence bir problem olduğunu göstermiyor..
Ama yine de bilen bir kişye danış istersen ..
ufulibu ölme ne zaman gerçekleşir :)..yardımlarınız için teşekküvalla acı çekmeden vuralım gıtsinama hardıskten ses gelıyormu gecen gun ben degıstırdım benımde hardısk öldü
ne yapalım ömrü bu kadarmıs
hkcmdBu ekran çok normal diye biliyorum ben.. Yazılar incelendiğinde, USB girişlerini falan otomatik tanıma yapıyor.. Bu ekranda uzun süre kalıyorsa belki hızınla ilgili bir sorun olabilir.Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD , Backup and ReplaceAma donanım açısından bence bir problem olduğunu göstermiyor..
Ama yine de bilen bir kişye danış istersen ..
Press F2 to ResumeBıos tarafından harddisk durumunun kötü denmesi önemli birşey olsa gerek ...