Bu aygıtı bugün çekmeceleri karıştırıken buldum ... Ne olduğunu bilmiyorum ve ne işe yaradığını ...Sesle alakalı bir şey galiba...
Bu nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim :)
Bu aygıtı bugün çekmeceleri karıştırıken buldum ... Ne olduğunu bilmiyorum ve ne işe yaradığını ...Sesle alakalı bir şey galiba...
Bu nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim :)
allah yardımcın olsun kardeşim seni uyutmuşlar dedigin gibi ses ile alakası varbu bir gizli takip radyo vericisi buni bilgisayara takdıgında odanda ne olup bittiğini duyabilirler ve bilgisayarde neyaptıgını ve nerelerle konuştununu an ve an öğrenirler ben derimki çok geçmeden yoket onu
allah yardımcın olsun kardeşim seni uyutmuşlar dedigin gibi ses ile alakası varbu bir gizli takip radyo vericisi buni bilgisayara takdıgında odanda ne olup bittiğini duyabilirler ve bilgisayarde neyaptıgını ve nerelerle konuştununu an ve an öğrenirler ben derimki çok geçmeden yoket
hadi canımmm
allah yardımcın olsun kardeşim seni uyutmuşlar dedigin gibi ses ile alakası varbu bir gizli takip radyo vericisi buni bilgisayara takdıgında odanda ne olup bittiğini duyabilirler ve bilgisayarde neyaptıgını ve nerelerle konuştununu an ve an öğrenirler ben derimki çok geçmeden yoketOha korktum ... :D
Ama bilgisayara bağlanabiliyor arkadaki delikten ethernet kablosuyla ...
Evet :D -> Bass falan yazıyor valla kafamı karıştırdı :D
İnternet ve telefon kullanırken sinyal zayıflığını önleyen bi alet olabilir. Evin santrale uzaklık sebebiyle ya da binanın yaşına göre gelen telefon sinyali düşük olduğu için sinyal yükseltici olabilir. Bir nevi eskiden TV'lerde kullandığımız TV üstü sinyal güçlendiriciler gibi. Splitter kullanılmasına rağmen telefon çalınca internet bağlantısı kesiliyordur sinyal yükseltici ile sorun aşılıyordur. Eve gelen ana telefon hattındaki kofradan (genelde antrede yani evin girişinde olur) çıkan telefon hattı buna bağlanıyordur db ilede sinyal arttırılıyordur. Db ayarı ilede sesi maks. kalitede en yüksek sinyal de almaya çalışıyordur.
Benim düşüncem böyle. :) Biraz uzun ama yeterince açık şekilde yansıtmaya çalıştım size :)