Ya kardeş ttnetin kampanyası var bilirsin belki 29,9 * 36 =1076 TL ye acer laptop var... Ben eşime aldım kampanyadan...
Şimdi diyeceksin ki ne alaka :) Şu alaka , bu dediğin Beko nerede ise aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 1170 TL gibi bir fiyata sahip...
Birinin 3 yıl vadeli fiyatı 1070 TL diğerinin normal fiyatı 1170 TL aradaki kazık acaip...
Donanım olarak aralarında ki tek fark benim aldığım acer p6200 işlemcili bu Beko i3 işlemcili gerisi aynı... İnan bana doğru dürüst bir fark bile sayılmaz bu...
Eğer benim gibi ; yav senetsiz sepetsiz 3 yıl vade ile ayda 30 TL veririk alırk , günlük işimizi halletsin yeter ; çoluk çombalak takılsın diye düşünüyorsan al derim :) (ama dikkat et ayda 30 liradan fazla verme bekocuya o da max 36 ay :D )
Ama birşeyler bekliyorsan bu paraya bu laptoba sakın yanaşma... oldukça sivri(!) bir kazığa / pardon / fiyata sahipmiş...
Bu dediğin Bekonun max eder piyasası 800 TL bence...
Benim aldığım acer'ınki de 750 falandır :) ama 3 yıl , senetsiz sepetsiz , kredi kartsız aldığın düşünülürse 300 TL vade farkı itelemesi normaldir TTnetin...
Ama bekonun izah edilebilecek bir yanı yok...
Son olarak oyun falan hayal etme bu laptoplarla... Anca super mario veya farmwille falan oynarsın :)))
Yalnız baban illa bekocudan alacam diye tutturuyorsa bari bunu aldır...
http://www.beko.com/TR/TR/Produc ... 11_6_10ConsumerElec