bu notebook nasıl?
- 1
- 2
bu laptop güzel görünüyor yardımlarınız için teşekkürler
sorun degil insallah hayirlisi olur.
iyi bir laptop fakat orjinal windows7 bluray disk yok.pekte onemli degilse keyif senin keyfin.Sen kullancan sonucta iyice arastirmadan alma.
internetten laptop alma magzadan al her internette gordugun laptop bilgisayar satan firmalar orjinal ve garantili pc satmaz laptopta ariza cikarsa amerikadan kacak geldigi icin elinde patlar uluslar arasi garanti hikaye.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (234426) ~ 22 Nisan 2012 02:21
iyi bir laptop fakat orjinal windows7 bluray disk yok.pekte onemli degilse keyif senin keyfin.Sen kullancan sonucta iyice arastirmadan alma.alıverir öğrenci indirimi yaparlar ( belki... ) BD fiyasko oldu tutmadı... ondan opsiyon oldu...
internetten laptop alma magzadan al her internette gordugun laptop bilgisayar satan firmalar orjinal ve garantili pc satmaz laptopta ariza cikarsa amerikadan kacak geldigi icin elinde patlar uluslar arasi garanti hikaye.
alinacak bilgisayar cok onemli olan sorunsuz kullanisli laptobu bulman
alinacak bilgisayar cok onemli olan sorunsuz kullanisli laptobu bulmanbu gerçekten güzelmiş.
,8ghz-6gb-640gb-dvdrw-1gb-hd6755g2-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57817#allImages
Eklenme Tarihi 03.04.2012
IBRAHIM DALASLAN ANKARA
SUPER CIHAZ
Arkadaşlar cihaz AMD olmasından dolayı pek bilinmiyor fakat ben performansını görünce inanın şok oldum. Yakın zamanda hem i5 hemde i7 işlemcili notebook kullanmamdan dolayı aradaki farkı hemen hissettin. İşlemci performansı çok iyi , i5 ile i7 arası bir işlemci fakat bana i7 den daha hızlı geldi. Ayrıca ekran kartı performansı çok çok iyi. Crysis 2 oyununu rahatça ve tadına vararak oynayabiliyosunuz , ayrıca ısınma sorunuda halledilmiş gibi görünüyor. Şiddetle tavsiye ederim
Artıları: Bluray , parmak izi sensörü , müthiş tasarım.
Eksileri : Henüz bulamadım.
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Eklenme Tarihi 27.03.2012
ALİ İHSAN REİSOĞLU GİRESUN
Beklentilerimin üstündü.
Bilgisayarın genel performansı çok iyi. İntel'in İ7 işlemcisini aratmayan bir işlemci var üzerinde. Ram oldukça yeterli ve hızlı. Ekran kartı çok çok iyi. Önceki hp bilgisayarımda ATİ HD 5650 128BİT ekran kartı vardı. Kıyasladığımda çok büyük fark olduğunu gördüm. İntel'in tasarruf modunda kullandığı ekran kartlarından çok daha iyi bir ekran kartı var. Üzerindeki ekran kartları 6620G + 6750 Crossfire. Isınma sorunu kesinlikle yok. Fan sesi çok az. Ben %25 indirim varken aldım. İlk kez AMD işlemci aldığım için şüphelerim vardı. Ancak kullandığımda şüphelerimin gereksiz olduğunu anladım. Tek eksiği klavye ışığının olmaması. Yine de alacaklara tavsiye ederim.
Artıları: Ekran kartı, ses çıkışı, batarya süresi vs.
Eksileri : Işıksız klavye.
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
bu nasıl? daha ucuz daha iyi.
yada:
Eklenme Tarihi 27.03.2012
ONUR TÜM ERZURUM
Canavar
Arkadaşlar tam bir canavar,performans bilgisayarı ancak ekran kartı bıraz daha ıyılestırılebılırdı...
- 1
- 2