arkadaşlar ben yaklaşık 10 senedir internet explorer kullandım.ve cahilliğime verin o zamana kadar da en iyisi o diye bilirdim.
az önce opera kurdum.kurmamdaki sebep ise internette okuduğum bir inceleme test idi.
şimdi diyebilirim ki 10 senedir kağnı arbası kullanıyormuşum.valla internetteki o sayfa açılış süreleri beni deli ederdi internet explorer kullanırken.şimdi oh beeeee.
bilemiyorum bundan daha hızlı olan bir internet sağlayıcısı varmıdır acaba.
varsa yazarmısınız.
bu opera ne kadar hızlıymış beeee
Firefox 4 özgür bir yazılım olması ve geniş eklenti desteği ile Opera'dan çok daha kaliteli bir tarayıcıdır.
Firefox 4 beta: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Firefox 3.6: http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/
Hele birde eklentilere sardınız mı kurtulamazsınız Facebook Twitter MySpace Hotmail gibi sosyal ağları bağlabildiğiniz yoono ile bir görüntü
Rss beslemelerini yönettiğiniz Feedly
Ve en çekicilerinden birisi de tarayıcıyı neredeyse tamamen fareden kullanmanıza imkan tanıyan FireGesture gibi sayısız işe yarayan eklenti. Mozilla Firefox :)
Chrome Dene Cok Sade Ama FireFox Denersen Sakin Eklenti İndirme Sonra Sadece FireFox Kullanırsın:D<
Bende şu anda tarayıcıların çoğu kurulu(IE,Safari,Mozilla,Dragon,Opera)
Herbirini farklı işler için kullanıyorum.
IE => Hotmail hesabu
Mozilla => Güvenemediğim sitelere giriş
gibi...
Opera kullanıyorum bende 3-4 aydır başka tarayıcıların yüzüne bakmıyorum.Bu kadar rahat bir tarayıcı olamaz.Firefox'u 1.5 yıl kadar kullandım , internet explorer'ı 4-5 ay kadar.Aynı şekilde Chrome'da 5-6 ay kadar .Ama en memnun kaldığım tarayıcı Opera oldı.
opera filan hikaye firefox 4 ün üstüne tanımam ..
valla ben daha değiştirmem şu an çok memnunum operadan.
İE9 Çıksın Bak bakalım ne oluo
internet sağlayıcı değil o intetnet tarayıcı.
opera kullandım memnun kaldım ama firefox başka bir şey abi yaa :D :D :D
eklenti desteği tema desteği falan çok iyi.operada kalsın ama firefox u da es geçme.
***Açık kaynak kodlu Nicoll :D :D :D***
Firefox ile Opera burada size en fazla tavsiye edilen tarayıcılar olmuş. Size tavsiyem tek bir web tarayıcıya bağımlı kalmayın. Farklı farklı tarayıcılar deneyin. Eğer tek bir tarayıcı kullanmak istiyorum diyorsanız farklı tarayıcıları denedikten sonra size göre en uygun, en iyi hangisiyse onu kullanın.
bence en iyisi şöyle bir opera 10.60 birde mozilla 3.6 sonra 4 tam olunca ona geçeriz yada 4ün betası mozillanın eklenti desteği harika ve farkında mısın bir siteye girersen şöyle yazıyo
"videolarda donma varsa mozilla firefox tarayıcısından girin" bu hızlı olduğunu gösterir fakat onlar operayı bilmiyorlar ve turbosuz opera bile mozilladan daha hızlı birde turbolu düşün sonuç;
hızlı bir bağlantın varsa ve görsellik istiyorsan mozilla
fakat yavaş bir bağlantın varsa opera