Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Sistemim: WinVista - 3gb 800mhz ram - Ati Radeon HdSeries 3600 512 mb - Core 2 2.80 ghz işlemci
Sorunum: Arkadaşlar Can You Run İt ?'tende baktım Street Fighter 4 oyununu Recommenned'te oynatabiliyorum. Ancak oyunu son çözünürlüğüde bıraktım 1024x768de oynatırken bile kasıyor (Üzerine birde diğer görüntü modlarını OFF yaptım). Oyunun Benchmark'larına baktım 120mb'a yakın birşey kullanıyor fakat benim ekran kartım 512 mb. Nedendir ?
Bu Oyun Hala Neden Kasar ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarın altında programlar çalışıyordur.Game Booster'ı indir oyun kipine geç bütün gereksiz programlar kapanır.
can you run it ? saçmalıyor bazen.
o ekran kartıyla oynayamazsınız.
Hayır,o demek oluyor ki DX10'da daha yavaş çalışıyor oyun.Doğal tabi.
Canyourunit yerine yougamers.com sitesini deneyin
ya bu oyun yapımcıları oyun satılsın diye sistem gereksinimlerini düşük yazıyorlar
Hmm. Ama ekran kartım yüksek olsaydı Dx10 ve Dx9 eşit olurdu fakat küçük takılma, problem vs. işlemler Dx10da daha az olurdu ?
Hayır.DX10 daha fazla sistem kaynağı tüketir.DX9 ekran karı belleğinin %40'nı mı kullanıyor? DX10 %50'sini kullanır.
Yani DX10 daha iyi grafik,daha düşük bir fps demektir.
Gerçi çoğu oyunda DX10-DX9 arasında pek fark yok.
ya birde olayın Oyunun kendı optimasyonu var ama benım de bildiğim senın kullandıgın kartın oyunu sorunsuz sekılde calıstırmayacagı dıye dusunuyorm hem aslında 30.0 fps de iyi bi değer oynanabilir..
ya sen bunlara bakma o ekran kartı o oyunda okadar kasacak bi kart değil bırak 1024x768 i 1280x1024 de ve diğer detaylar biraz high biraz medium da ve antialiasing full kapalı olması lazım boyle çok rahat oynarsın ben oynuyorum şahsen işlemcim seneinkinden iyi değil diğerleri aynı sayılır call of 2 pes gibi oyunları bende full ayarda oynuorum o oyunun oyle kasması imkansız