Eğer Grafikleri Düşürürsek:
Transformers War For Cybertron
Cod Black ops
Sistem Özellikleri:
1 GB DDR RAM 200 mHz
256 MB EKRAN KARTI nVidia 6200 GeForce TurboCache
iNTEL PENTİUM 4 2.8 Ghz
320 GB HDD
Bu OYunları açarmı bilgisayar
işlemci vasat ekran kartı vasatında altında call of duty black ops un sadece açılış videosuna yeter:)
mümkün değil cod ağır bi oyun bırak kaldırmayı açarsa öpte başına koy rami çok az ekran kartı kötü
bence sistemi değiştirsen iyi olur zamanı gelmiş..bırak videoyu oyuna tıklasa makina anam anam oyyyyyy beliiiiim der kaykılır
camiye git bi hoca bul pcnin ruhunu çağırın ölmüş çünki
biraz gövde gösterisi gibi olcak ancak soruya bir cevapd eğilde bir açıklama vermek istiyorum.
1 gb ekran akrtım var 2 gb de ram alt taban visata sp2 nin işlemci 2.75. 1.500 tb hdd var.
aynı anda çalıştırdığı oyun denemesinde
craysis 1 sürüm
batterfield son versiyon
cod back ops
general oyunalrını açtı ve ancak kastı.
ramda dirhem alan kalmadığı için ekran kartınıda başka deneyemedim.
en ağırı donanı batter fiel oldu 1024x780 fazla çözünürlülük veriyor.
şimdi bu oyunlar ekran akrtının neresine baktıda kasmadan çalıştı ??.
evet. oyunlar genelde iyi bir ayarla sorunsuz çalışır.
Geçi cod da geçemediğim bir f hatası var :D
Mustafa2116 @
sen önce sistem yazmayı öğren yada sistemini öğren sonra cevap az olurmu ?
''1 gb ekran akrtım var 2 gb de ram alt taban visata sp2 nin işlemci 2.75. 1.500 tb hdd var.''
bu ne ya :D
nereye açıyor açarda anca rüyasında ölmüş abi o pc dikkat etde havaya uçmasın oyun aççam diye
Mustafa2116 @olur abisen önce sistem yazmayı öğren yada sistemini öğren sonra cevap az olurmu ?
''1 gb ekran akrtım var 2 gb de ram alt taban visata sp2 nin işlemci 2.75. 1.500 tb hdd var.''
bu ne ya :
:D
genelde sistemimi vista olarak gösteriyorum çünkü burdakielrin hepsi xp vista vin7 kullanıyor.ben pardus kullanıyorum.
yazıya geleince hızlı yazmanın verdiği acelecilik :D
o6 bu 7 cod6 o ramde nası oynadın merak ettim
nişadır felanmı sürüyonuz nabıyonuz
pc için söyledim pcnin bi canlının bi tarafına nişadır sürersen yakar anladınmı pcde o acıylmı açıyor acaba kapiş
CoD Black Ops'u Açıçağını Sanmıyorum.CoD Black Ops Baya İstiyor İyi Pc.Yani Bende 1 Gb'Lik Ekran Kartı Var.CoD Black Ops Kasıyor.Düşün Bak :) Kaldırmaz Bence.