@xxömür'e katılıyorum ve zaten monitörünüz (belirtmemişsiniz ama), standart bir LCD ise yüksek ayarlar diye birşey pek de söz konusu olmayacak; zira standart fiyat aralıklarındaki lcd'lerin verebilecekleri çözünürlük ve tazeleme oranı belli, onu da 9800 değil daha düşük seviyedeki bir ekran kartı bile rahat rahat verebilir. 19 inç veya üstü eski tip CRT ya da yüksek fiyat ve modelli yeni nesil bir LCD kullanıyorsanız da çözünürlüğü çok abartmadan kesintisiz oynayabilirsiniz tabi. (Gereksiz sistem servisleri, masaüstünde dosya kalabalığı, başlangıçta otomatik çalışan program sayısı ve anlık tarama yapan virüs tarayıcıları gibi şeyleri düzenlemenizü oyunlardan alacağınız verimi oldukça arttıracağından bunlara dikkat etmenizi hatırlatmak istiyorum)
Yanlız, bu işlemciye bu hızdaki hafıza modülleri pek gitmemiş gibi. Sabit sürücü de harici birşeyler yoksa elinizde, 3-5 oyun kurduğunuzda dolacaktır.
Güç kaynağı olarak coolermaster güzel bir seçim. Şu anda yetecektir ama ek harici sürücüler ya da ek kartlar taktığınızda kilitlenme ya da yavaşlama yaşarsanız güncellemeniz gerekebilir. Yine de marka sağlam olduğundan 420 watt veriminin ve amper çıkış değerlerinin iyi olduğunu tahmin ediyorum. Bilgisayarınızda takılmalar olmuyorsa idare ediyor demektir. (watt daha yüksek demişsiniz, bu watt ve marka sizi idare edecektir)