Arkadaşlar önceki konulardada söledğim gibi toplama almıcam Vestel veya Beko alıcam. ŞU PC İLE NE OYNARIM İLERİDE İŞLEMCİYİ İ3 YAPARSAM VE RAMİ 4 gb YAPABİLİRM bide bu pc deki ekran kartı genellikle anakartın üzerindeki kartlar kullanıldığı için ileride anakartı değiştirip harici bir kart takabilirmiyim?
Bu pc İle ne oynarım?(bu akşam alabilirim)
Önceden de söylediğim gibi oyun üzerine kurulmamıştır bu sistem. İşlemci ve ekran kartı çok zayıf. Tabiki bir şekilde oynarsın oyunları ama yüksek ayarlarda oynayacağını sanmıyorum. Üstelik ram 2GB ve paylaşımlı ekran kartı var. Yani oyun için çok çok düşük ve giriş seviye bir sistemdir. Fakat bütçen anca bunu kaldırıyorsa başka çaren yok. Ben yine sana 100TL'lik fark ile daha iyisini önermiştim.
AMD Athlon II X2 270 AM3 3.4GHz 2MB Cache 45nm Islemci 116 TL
ASUS M5A78L-M LX AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz (O.C.) VGA Anakart 100 TL
KINGSTON 4GB Tek Modül 1333MHz DDR3 CL9 Notebook Ram 45 TL
XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 400W MidT ATX SİYAH KASA 108 TL
SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk 122 TL
MSI HD6570 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Karti 100 TL
AOC 18.5" 931SWL GENIS EKRAN LCD MONITÖR TL 140 TL
ASUS DVD WRITER: 50 TL
KLAVYE+MOUSE: 20 TL
TOPLAM: 801 TL
En azından bu sistem ileriye dönük. İlerde daha iyi ekran kartı ve daha iyi bir FX işlemcisi takabilirsin. Ram'ıda yükseltirsin. Kendine göre ayarla. Vestel sisteminin ne olduğu belli değil. Sana yardımcı olmak amacıyla bu kadar uğraşıyorum, yanlış anlama, karar yine senin.
Saygılar.
1.oyun için alacaksa Ps3 al ondan iyi birkere masraf yaparsın hiç olmaszsa.
2.paranı biriktir düzgün bir bilgisayar al sonra pişman olma.
1.Ps3 sevmiorum ve şu an kullandığım laptopu ablama vericem.ben pc ile hiç oyun oynamadım oynuyacağıj oyunları alacağın pc kaldırırmı fazla bilgim yok fakat hazır bilgisayarlar genelde istediğin şekilde değişikli yapma imkanı vermez.2.Bana bir pc lazım.
3.Çok oyun canavarı değilim.
4.Oynucağım oyunlar Gta San,Pes 12,Minecraft
5.Soruların cevabını verirmisiniz
Saygılar...