Slm arkadaşlar pc satıp telefon alıcm bu pc kaç tl eder 2 yıllık pc garanti de var 6 ay windows 7 iletim sistemi
6 gb ram
1tb hdd 120 oyun indirilmiş
AMD Phenom II X4 965 3,4 ghz
GeForce gt9800 1 gb 256 bit ekran kartı
m4a77td motherbroad anakart
Slm arkadaşlar pc satıp telefon alıcm bu pc kaç tl eder 2 yıllık pc garanti de var 6 ay windows 7 iletim sistemi
6 gb ram
m4a77td motherbroad anakart
eğer monitör yoksa 400 tl eder gibi.
Slm arkadaşlar pc satıp telefon alıcm bu pc kaç tl eder 2 yıllık pc garanti de var 6 ay windows 7 iletim sistemiSadece bu parçalar ile çok fazla değeri yok. İşlemcine overclock yapıp kullanmaya devam edebilirsin orta ayarlarda. Ekran kartı yenilemesi gerekir bana sorarsan.6 gb ram
m4a77td motherbroad
Sadece bu parçalar ile çok fazla değeri yok. İşlemcine overclock yapıp kullanmaya devam edebilirsin orta ayarlarda. Ekran kartı yenilemesi gerekir bana sorarsan.evet haklısın aslında satınca pek para etmez ama işlemci aslında baya sağlam.işlemcinin para etmemesinin sebebi eski nesil olması. ama insanlara bazı eski ürünlerin çok daha değerli olduğunu anlatamıyoruz.
ben kullandım 965 modelini tam 3 sene. son derece memnundum kendisinden. inan bana bir 5 sene daha kullansam heralde sıkıntı vermezdi aslında. işte para cepte durmayacak ya gidip başka işlemci aldım.
Oyun için yeterli bir işlemci overclock edildiğinde, o kadar. Instruction set eskimiş durumda.evet haklısın aslında satınca pek para etmez ama işlemci aslında baya sağlam.işlemcinin para etmemesinin sebebi eski nesil olması. ama insanlara bazı eski ürünlerin çok daha değerli olduğunu anlatamıyoruz.
ben kullandım 965 modelini tam 3 sene. son derece memnundum kendisinden. inan bana bir 5 sene daha kullansam heralde sıkıntı vermezdi aslında. işte para cepte durmayacak ya gidip başka işlemci aldım.