Arkdaslar ben pcmi 2004 Te aldım o zamndan bu zamana format vs attırdım şimdide sorunlar peş peşe geliyor şimdi klavye ve mouse okumuyor görmüyor her neyse oyunları acınca cok takılıo fare dıt dıt ses gelio fare ve klavye gidio pcyi reset atınca sorun halloluo :S
Ram 256 6 Yıldır Kullanıyormu Pcnin ömrü bitti mi sizce?
Bu Pcden BU kdr mı acaba?
Bence bitmiş kardeşim.bi kere 256 ram varsa 32 veya 64 ekran kartın vardır Oyun kasıyor dşyorun normal bence yenilemenin zamanı gelmiş.
ya arkadasım benim babam inatcı pc hakkında cok iyi bilgilerim var pc mühendisi veya pc öğretmeni olmak istiyorum ama bu pc ile ben bilgisayardan gercekten soğuyorum artık bıktım evimi terketsem napsam birde bir online oyun oynuyorum o yüzden kızıyorlarmış:S ya arkdaslar bişi sorucam bu devirde online oyun oynamadım diyen kaç kişi var ? ben napıcağımı bilemiyorum..! benim eniştemin oğlu daha 7 - 8 yaşına yeni giricek ve pc almışlar pc canavar gibi 2 gb ram falan süper bişi bana göre tabi 256 lik takaya göre dehşetül vahşet yani:S bu arada yorumlar için sağolun
online oyunu bırak.ailenin gözüne gir.aldır pc ni.o bilgisayardan iş çıkmaz artık.
bende online oyun oynadım(travian),göz yaşı dökerek bıraktım :D :D :D
Amcam 10 Senelik 512 MB 533 MHZ ANNO 1404 açtı
gözlerine nasıl gireyim lisede Sayısala geçtim teşekkür aldım sağlam liseye girdim=) bende bilmiyorum napıcam
System requirements
Windows 2000/XP/Vista
3.0 GHz CPU
128 MB video card
1GB RAM
6GB hard disk space
O senin yeteneğin :) burada böyle yazıyor Anno 1404 için :) ama o bir strateji oyunu :)