virüsmü nedir bu
bu program hakkında bilgisi olan var mı
Sisteminde zararlı var değerli dostum. Buradan yardım al. Temizlet bilgisayarını.
Revelant knowledge basit bir reklam yazılımı zamanında bana da bulaşmıştı.Sadece iede gözüküyor firefox ve chromeda işlemiyor.Güvenli modda Görev yöneticisi hizmetler kısmından revelant knowledge hizmetini durdurduğunda adware sonsuza kadar kapanıyor.
Diğer gözüken(Program ekle kaldırda) yazılım ise runtime yani bir yazılımın çalışması için gereken dosya istersen silebilirsin çünkü bende hangi yazılımın o runtime'ı kullandığını bilmiyorum (:
BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} diye bir girdi var diye yazmışsın ö.mden.BgMonitor benim bildiğim Neronun hızlı başlaması için olan yazılımdır.Büyük ihtimal dediğim gibi neronun yazılımı ama virus de olma ihtimali var (:
is-43tkk.exe benim bildiğim clipboardlogger ama zararlı veya gereksiz birşey olduğu belli.
Güvenli modda take ownership yaparak kaldır (:
Kolay gelsin (:
Take ownership yapmak için aşağıdaki dosyayı indirin çalıştırın soruya evet diyin;
http://www.vistax64.com/attachme ... _take_ownership.reg
Sonrasında ise silmek istediğiniz dosyanın üstüne gelip sağtuş/take ownership diyin ve silin (:
http://c1111.hizliresim.com/r/p/nqyb.jpg
BURDAKİ PROGRAMI BAKN KİM YAKALADI.
SABAH ADWARE,SPYBOT,MALWAREBYTS,AVG,AVİRA,SUPERANTİSPYWARE,KASPERSKY REMOVE TOOL İLE TARATIM SONUÇ%0
AMA ESET ONLİE FREE BUNU YAKALADI..
ESETÇİLER ANTİVÜRÜSÜNÜZ SAĞLAM...
C:\ProgramData\Tarma Installer\{2E1037EA-038A-425F-86B9-6CD19B8497E9}\_Setupx.dll a variant of Win32/Adware.Yontoo.B application (cleaned by deleting - quarantined) 0
Konunla ilgileniyorlar değerli dostum. Cevap yazmışlar. O bahsettiğin programları dünya kullanıyor. Niye sakata gelesin. Onların dediğini yap, kurtul dertlerinden. Kasma kendini bu kadarr.
arkadaşlar benim verdiğim eset crack fila istemiyor kuruyoryorsun saten tek tıklama ile o kendini kuruyor ondan sonra güncellemede alıyor .
yani bu crackli değil ama bunu chipten biri verdi bana bunda programı casus yazılım gibi kullanabilirmi merak ettiğim o yani şifreleri filan çalma ekran görüntüsü alma
ama program crackli değil kurunca full çıkıyor
sorun çıkarırmı bu virüstotal sıfır virüs gösteriyor
arkadaşlar benim verdiğim eset crack fila istemiyor kuruyoryorsun saten tek tıklama ile o kendini kuruyor ondan sonra güncellemede alıyor .
yani bu crackli değil ama bunu chipten biri verdi bana bunda programı casus yazılım gibi kullanabilirmi merak ettiğim o yani şifreleri filan çalma ekran görüntüsü alma
ama program crackli değil kurunca full çıkıyor
sorun çıkarırmı bu virüstotal sıfır virüs gösteriyor
tarama yaptım ve sonuçlar dün esette tespit etmişti ama silmemiş...
BUNLAR NEDİR. ŞİFRELERİ DEĞİŞTİREMEM GEREKİRMİ.
DELECTİON
c:\programdata\Tarma Installer
c:\programdata\Tarma Installer\{2E1037EA-038A-425F-86B9-6CD19B8497E9}\_Setup.dll
c:\programdata\Tarma Installer\{2E1037EA-038A-425F-86B9-6CD19B8497E9}\Setup.dat
c:\programdata\Tarma Installer\{2E1037EA-038A-425F-86B9-6CD19B8497E9}\Setup.exe
c:\programdata\Tarma Installer\{2E1037EA-038A-425F-86B9-6CD19B8497E9}\Setup.ico
c:\windows\UA000079.DLL
ORPHANS REMOVED - - - -
.
ShellExecuteHooks-{5AE067D3-9AFB-48E0-853A-EBB7F4A000DA} - (no file)
Notify-!SASWinLogon - c:\program files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.DLL
.
.
.
--------------------- LOCKED REGISTRY KEYS ---------------------
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\PCW\Security]
@Denied: (Full) (Everyone)