Benim sistemde böyle bi puanlama var. Neye göre belirleniyor bu? Üst limit nedir? Benimkiler iyi mi?
Bi açıklayıverin lütfen bu nedir ? :)
Resim : h ttp://i46.tinypic.com/281quxz.jpg (boşluğu sil)
Benim sistemde böyle bi puanlama var. Neye göre belirleniyor bu? Üst limit nedir? Benimkiler iyi mi?
Bi açıklayıverin lütfen bu nedir ? :)
Resim : h ttp://i46.tinypic.com/281quxz.jpg (boşluğu sil)
Bu puan Windows'un 7.9'a puan verdiği derecelendirme. En düşük puan geçerli puan olarak geçer ve grafik puanının en düşük olması kötü.
Bu puan Windows'un 7.9'a puan verdiği derecelendirme. En düşük puan geçerli puan olarak geçer ve grafik puanının en düşük olması kötü.Bilgisayar 2 senelik CASPER zaten. Kötü olması normal merak ettim sadece. Diğer değerler normal mi?Güzel bir 1800-1900TL değerinde ki oyun bilgisayarında bu değelerin kaç olması lazım?
Değerler yine de normal değil. Toplama değil de Casper olduğu için normal de denebilir..
Benim pc'de i3 işlemci, 4 gb 1333 mhz ram, HD5750 ekran kartı, bir de dandik bir hdd var puan bu.
İşlemci: 7.1
Ram: 7.2
Grafikler: 7.4
Oyun Grafikleri: 7.4
Sabit Disk: 5.9
Sabit diskler genelde zaten 5.9 alıyor. HD5750 ile 7.4 , İ3 ile 7.1 aldıysam gerisini sen düşün.
En kısa tabirle sisteminin berbat olduğunu gösteriyor bu değerler DDDD
:D :) ben pek inanmıyorum bunlara :)
Q6600 7.3 ALIYOR.
FX6100 DE 7.3 ALIYOR :)
Tek bir işlem üzerinden puan verdiği için bence. Bir tane program vardı adını hatırlayamadım. Puan veriyordu pc'ne 0 ile 5bin arası sanırım. Her yönden hem de .
Bi hatırlasam dur bulacağım az sonra :)
PC 2 yıllık oldu diye dandik olduğu anlamına gelmez o işlemci 2006 veya daha eski bir işlemci ekran kartı daha da eski...casperda klasik hareketler o puanlamalara pek takılmayın gerçek testler 3d mark 06 yada kaldırıyorsa kesinlikle 3d mark 2011 öneririm..
işlemci 7,6
ram 7,8
ekran kartı yok sistemde.
hdd 5,9
gtx 460 varken ona 7,6 veriridi...
Bu test dediğim gibi objektif değil :)
Benim kart 7.9 :)))
İşlemci 7.0
Ram ı boşver
Sabit disk belli :D 5.9
İstersen yüzde 90 o.c yap yine o kart HD6950 olmaz :)))
:D HD7850 AL :)
Trip yok sadece söyledim GTX460 haddini bilsin :D
GTTX560 Tİ OLSAYDI bunu demezdim :)
msnden görüşelim...eklisin :D[email=selo.mert@hotmail.com]selo.mert@hotmail.com[/email] bekliyorum görüşelim.
xfxmerdo@hotmail.com