Evet arkdaslar 100 120 liraya alınan ramler 220 240 larda ne oldu bu piyasaya daha hiç bi düşüş yok! :D sizce Ram Fiyatları düşer mi düşmez mi Neden ?
Bu Ram Fiyatlarıı DÜşerr Mi Arkdass!:D:D (ANKET)
:D oda bi görüş ve doğruda bi görüş bi umut bekliyoruz arkdasım umut dünyası :D
Yeni nesil (ddr3) ram fiyatları düşecektir ama ddr2'ler için aynı şeyi söyleyemem, sebep: https://www.chip.com.tr/forum/ram ... 515_wp1.html#855848
Sanırım DDR3 Ramlar Piayasanın Altını Üstüne Getirdi Şimdi 1gb ddr Ram 75 Lira Falan Dersek 4 GB DDR2 Ramlarda 300 Liraya Kadar Yolu Var Sonra DDR4 İle Dalgaya Gelen DDR3'Ler Hıç Düşmez Gibi :D<
off off bitsin bu çile artık :D kingston hyperX 4 gb (2*2)1066 mhz ram en ucuz exa da 217, tl :S:D yani bizede yazık 800 mhz var benim onu satacam büyük ihtimal bunu almayı düşünüyorum ama nafile fiyata bak :D
düşer de bizim ülkemizde biraz zor düşer.geçen bir makalede avrupada rekabet kurumu ceza verdi firmalara bir kaç aya kalmaz düşmeye başlar ama avrupada düşer malum bizde öyle bir kurum yok belki varda biz bilmiyoruz gerçi olsa bile bizim için çalışan bir kurum olmadığı kesin.
DDR2 çıktığında, DDR fiyatlar yükseldi. DDR3 yaygınlaştığında da DDR2 yükselmeye başladı.
Donanım üreticileri terfi ettirmek istiyor. DDR2 RAM fiyatları DDR3'lere denk geldi ve zamanla geçecek.
DDR3'lerde şimdilik yüksek ama bence DDR2 bittikçe onlarda da ufak indirimler olabilir.Ama eski fiyat seviyelerine dönmesi bence çok zor.
Zamanında stok yapacaktık aslında :d
:D:D mhz farkıdır belki emre benim su an 800 mhz 4 gb ama 1066 mhz yapcam kingstonn hyperX modelini çok beğeniyorum onu almak istiyorum 150 liram eksik daha:(:( :D:D kara bahtımız kör talihimiz:D
wallahi bu fiyatlar düşmez arkadasım :) daha oncede benzer bir konuya cevap wermiştim boyle acılmıstı ordada boyle soyledim..su gornus itibariyle yine ortalama 200-240 tl ye 1066mhz 2gb ram alınır..pek düşücegini sanmıyorum..pc pahalı iş gercekten..aldım konsolu kafamı dinliyorum mis gibi xbox :)