betulmkİnşallah allah gönlüne göre versin her iki cihanda mutluluk versin kardeşim:)Amin. Allah Tüm Erkek ve Hanımefendi kardeşlerime İki Cihan saadet'ine vesile olucak eşler nasip etsin...
Bu Resme "GüzeL değiL" DiyenLerin %98,5 i Gay'miş
betulmkHem bu arada sen sultanahmeti gündüz ve ayıkken bir gez istersen pehehe kızma valla espiri:)ben 24saat ordayım, merak etme kızmadımbetulmkyuh ya sarhosken kızların güzelliğini nasıl görüyonuz ki başınız dönmüyomu hehehehee işin onlarlada ama elde ne var kocaman sıfırrrrr:)bide elde sıfır olmamasının sebebi ceptete sıfır olması otellerle isim bitti yakında okul acılıo gene.
byzihhaminbetulmkİnşallah allah gönlüne göre versin her iki cihanda mutluluk versin kardeşim:)Amin. Allah Tüm Erkek ve Hanımefendi kardeşlerime İki Cihan saadet'ine vesile olucak eşler nasip etsin...
hocam ben bayan kuaföryümü :)) kadınlardan cok iyi anlarım ve bu kadın tipsizin önde gideni tipsiz diyebiliriz :D:D:D
güzel kadın ama yol geçen hanı olmuş çoktaaaan.
güzel hatunnnn !
Onur Babaher neyse benim çıktığım kız kadarHadi hadi
güzel olmasada...
güzellik görecelidir
Adriana Lima (tam adı: Adriana Francesca Lima) (d. 12 Haziran 1981, Bahia, Brezilya) Brezilyalı süpermodel. Victoria's Secret için çalışmalarıyla tanınır.
Adriana Lima, 13 yaşındayken bir alışveriş merkezinde keşfedildi. 15 yaşında iken Ford süpermodel Brezilya yarışmasında 1., 1998 yılında da; uluslararası Ford süpermodel yarışmasında 2. oldu. Daha sonra New York City'e taşınan Lima; Elite Model Management ile sözleşme imzalar ve kariyeri çıkışa geçti. Vogue, Marie Claire'de kapak olmasının yanı sıra; Christian Lacroix, Valentino, Ralph Lauren, Armani ve Christian Dior gibi markaların da başmodeli oldu. 2000 yılında Victora's Secret mankeni olmasıyla ününü dünya çapına taşıdı. 2001 yılında; The Follow isimli filmde Mickey Rourke ve Cliwe Owen ile oynadı. 2003 yılında Lenny Kravitz ile nişanlanan Lima; 2003 yılında Beyzbol oyuncusu Derek Jeter ile çıkmaya başlayarak ilişkisini sonlandırdı. 2006 Nisan'ında yaptığı konuşmada koyu bir katolik olduğunu söyleyen Lima; bakire olduğunu ve cinselliğin evlilik sonrasında yaşanması gerektiğini belirtti.
Portekizce, İngilizce ve İspanyolca konuşabilen Lima; bir çok kez bir çok forum tarafından dünyanın en güzel kadınları arasında gösterildi.
alıntı:Vikipedi
Arkadaşlar bence boşuna debelenıyorsunuz bu hatun ıcın. Allah herkesın gönlüne göre versin diyor ve son sözümü bu konuda söylüyorum.
Borga-x.....Allah herkesın gönlüne göre versin diyor ve son sözümü bu konuda söylüyorum.....ve aynen katılarak benden bitane olsun diorum:
Emilie De Ravin(esmer hali olsa cok daha bakbak gozunu alamassın biseydi, Lost izleyenler bilir)
konu biraz saptımı ne
elaziglibu kız güzel değil amaBorga-x.....Allah herkesın gönlüne göre versin diyor ve son sözümü bu konuda söylüyorum.....ve aynen katılarak benden bitane olsun diorum:
Emilie De Ravin(esmer hali olsa cok daha bakbak gozunu alamassın biseydi, Lost izleyenler bilir)
konu biraz saptımı ne
Benimki daha güzeel
koyduğunuz resimler güzel olsada forumda 12-13 yaşında çocuklar olduğunu ve konunun sapmaya başladığını söylemeliyim.
biraz daha usturuplu resimler koysaydınız keşke
XxXDaRKoXxXelaziglibu gidisle sokaklarda gordugumuz "kız" konulu kavgalar burdada cıkar eebu kız güzel değil amaBorga-x.....Allah herkesın gönlüne göre versin diyor ve son sözümü bu konuda söylüyorum.....ve aynen katılarak benden bitane olsun diorum:
konu biraz saptımı ne
Benimki daha güzeel
Neyse arkadaşlar bence uzatmayın.. olayın cılkı cıkar yoksa
elazigliXxXDaRKoXxXo zaman sevgilisi olan benim sevgilim derelaziglibu gidisle sokaklarda gordugumuz "kız" konulu kavgalar burdada cıkar eebu kız güzel değil amaBorga-x.....Allah herkesın gönlüne göre versin diyor ve son sözümü bu konuda söylüyorum.....ve aynen katılarak benden bitane olsun diorum:
konu biraz saptımı ne
Benimki daha güzeelBenimki yanlızlar ise karşı komşunun kızı der
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,176 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Yaaa arkadaslar bunlarr hikayee beaaa Adriana lima bu Kadından baskasınıı tanımam vallah
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 18,316 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007swordmaster_65Yaaa arkadaslar bunlarr hikayee beaaa Adriana lima bu Kadından baskasınıı tanımam vallahbosuna dememisler zevkler ve renkler tartışılmazOP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0233 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007bu hatun çirkin . şimdi ben gay mı oldum :)) bir sürü boya sürmüş yüzüne yağlarını aldırmış doktorlara . güzel değil .
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,176 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Blueteardropbu hatun çirkin . şimdi ben gay mı oldum :)) bir sürü boya sürmüş yüzüne yağlarını aldırmış doktorlara . güzel değil .Kesinlikle katalıyoruum sana acepp bende mii ondann olduum acabaaaa
bu konuda yardıım lütfenn herkese şimdiden tesekkürler