OnnuuRParamızla değil yüreğimizden geçen duygularımızla destek oluyoruz bilirim fenerbahçe klübüne üye olan insanları yıllık 1 milyon$...Duygudan bahsederken ? her insanda duygu diye birşey vardır Hayvanlardada duygu var :) Fenerbahceyi sevmek,tutmak,desteklemek bambaşka Gönlümüzle destekliyoruz cocukca duygularla degil.Her işin sonunu paraya dolarcıklara getirmeyin Taraftarımız büyütür Bizi Fenerbahcemizi, Cocukca $$$ diyerek Birşey olunmazda olunmadı :)
bu sene süper ligte kim şampiyon olur
- 1
- 2
byburak2008Duygudan bahsederken ? her insanda duygu diye birşey vardır Hayvanlardada duygu var :) Fenerbahceyi sevmek,tutmak,desteklemek bambaşka Gönlümüzle destekliyoruz cocukca duygularla degil.Her işin sonunu paraya dolarcıklara getirmeyin Taraftarımız büyütür Bizi Fenerbahcemizi, Cocukca $$$ diyerek Birşey olunmazda olunmadı :)Az önce sahadan bahseden insan şimdi nasıl olduda duygularına kapıldı, fenerbahçe taraftarı hep böylemidir?
OnnuuRAz önce sahadan bahseden insan şimdi nasıl olduda duygularına kapıldı, fenerbahçe taraftarı hep böylemidir?Öyle yada böyle "$$$" bahseden adam geldi Şimdi burda"Az önce sahadan bahseden insan şimdi nasıl olduda duygularına kapıldı, fenerbahçe taraftarı hep böylemidir?" demesin :)
byburak2008Öyle yada böyle "$$$" bahseden adam geldi Şimdi burda"Az önce sahadan bahseden insan şimdi nasıl olduda duygularına kapıldı, fenerbahçe taraftarı hep böylemidir?" demesin :)Arkadaşım sen uyma ona hep böyle "Sataşır"/Bu formda İşi gücü Kuru Tantana.
Hallederiz_87Arkadaşım sen uyma ona hep böyle "Sataşır"/Bu formda İşi gücü Kuru Tantana.Ahah ne sataşması biz eyleniyoduk(sen gelene kadar) ama neyse...
Bu arada kendine bakmadan bana çamur atıyosun...
Herkes kendi takımına oy vermiş. Benim yorumum ise şöyle ;
-Galatasaray bu sene çok iyi başladı. Özellikle Kewell ve M.Baros gittikçe yükseliyor.
Fenerbahçe ise bu sene beklediğimin çok altında gidiyor. Bu gidişat kötü. Bunun suçlusunuda Aragones diye düşünüyorum. O kadar güzel kadroyla bir şey yapamıyor. -Sakat Alex'i bile oynatan bir Aragones ne kadar başarılı olabilirki...?
-Beşiktaş her zamanki gibi yükseldi. Ama zamanla oda gerileyecektir.
-Trabzonspor beklentilerimi doğruladı. Fazla oyuncu transfer etti ve güzel futboluyla listenin en üst sıralarında. Tabiki oda zamanla düşecek ama bu sene diğer takımları zorlayacaktır.
Lig Sıralaması ;
1.Galatasaray
2.Trazonspor
3.Beşiktaş
.
.
6.Fenerbahçe
(Hiç bir şekilde taraf tutmadım , tahminlerimi söyledim.)
OnnuuRAhah ne sataşması biz eyleniyoduk(sen gelene kadar) ama neyse...
Hey fbliler ne oluyor bakıyorum herkes gs li onurun üstüne gidiyor.. Biz Gs li Olmadık Gs li doğduk.... En büyük UA
onlineTRTrabzondan Korkan Trabzon gibi olsunKorkusuz Trabzon
Onurun yorumunu okumadan yazmışın Alt da buyur oku.Hey fbliler ne oluyor bakıyorum herkes gs li onurun üstüne gidiyor.. Biz Gs li Olmadık Gs li doğduk.... En büyük
Ahah ne sataşması biz eyleniyoduk(sen gelene kadar) ama neyse...
byburak2008Onurun yorumunu okumadan yazmışın Alt da buyur oku.zaten sizin gs lilere karşı alerjiniz var bizimde size karşı .Einstein Fb lilerin neden bu kadar kıcık olduklarını araştırmak için deney yapmış. sonuç eizik oldukları için
suskun_kralzaten sizin gs lilere karşı alerjiniz var bizimde size karşı .gıcık olduğun kadar gs lisinde bilmem anlatabildim mi...Einstein Fb lilerin neden bu kadar kıcık olduklarını araştırmak için deney yapmış. sonuç eizik oldukları için
OnnuuRAhah ne sataşması biz eyleniyoduk(sen gelene kadar) ama neyse...Hadi lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
suskun_kralHey fbliler ne oluyor bakıyorum herkes gs li onurun üstüne gidiyor.. Biz Gs li Olmadık Gs li doğduk.... En büyükYok Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
suskun_kralzaten sizin gs lilere karşı alerjiniz var bizimde size karşı .Siz kendi ezikliğinize bakın!!!!Einstein Fb lilerin neden bu kadar kıcık olduklarını araştırmak için deney yapmış. sonuç eizik oldukları için
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 20 Ekim 2008 18:55
byburak2008Onurun yorumunu okumadan yazmışın Alt da buyur oku.Sende BüYü OkuSon Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 20 Ekim 2008 18:57
suskun_kralTrabzondan Korkan Trabzon gibiTrabzon'lu olda şükret haline.Emin ol en kötü insanı bile senden iyidir. Ama insanla hayvanı karşılaştırmak olmaz. Trabzonun en kötü hayvanı bile senden iyidir.(Bu daha iyi oldu)
Haa takıma gelince GS-TS'yi yendi evet. Ve bunu çok abarttınız. Gs'nin TS'den güçlü olduğunu düşünseniz "kolay yendik" der geçerdiniz. Bu kadar çok taktığınıza göre Trabzonsporu gözünüzde çok büyültüyorsunuz. Teşekkürler.
OOOOMMMMEEEERRRRTrabzon'lu olda şükret haline.Emin ol en kötü insanı bile senden iyidir. Ama insanla hayvanı karşılaştırmak olmaz. Trabzonun en kötü hayvanı bile senden iyidir.(Bu daha iyi oldu)Trabszonun başarıları neler. ?
Haa takıma gelince GS-TS'yi yendi evet. Ve bunu çok abarttınız. Gs'nin TS'den güçlü olduğunu düşünseniz "kolay yendik" der geçerdiniz. Bu kadar çok taktığınıza göre Trabzonsporu gözünüzde çok büyültüyorsunuz. Teşekkürler.Trbzonmu daha baraşırılı bir takım yoksa Galatasaray ?
İstersen başaarıları bir karşılaştıralım.
Buraları Okuman yeterli sanırım...
bunlar herşeyi anlatıyormu sana......
ayrıca avrupada ne yaptınız...
Trabzonsporun avrupa tarihi... :D
OOOOMMMMEEEERRRRTrabzon'lu olda şükret haline.Emin ol en kötü insanı bile senden iyidir. Ama insanla hayvanı karşılaştırmak olmaz. Trabzonun en kötü hayvanı bile senden iyidir.(Bu daha iyi oldu)Trabszonun başarıları neler. ?
Haa takıma gelince GS-TS'yi yendi evet. Ve bunu çok abarttınız. Gs'nin TS'den güçlü olduğunu düşünseniz "kolay yendik" der geçerdiniz. Bu kadar çok taktığınıza göre Trabzonsporu gözünüzde çok büyültüyorsunuz. Teşekkürler.Trbzonmu daha baraşırılı bir takım yoksa Galatasaray ?
İstersen başaarıları bir karşılaştıralım.
Buraları Okuman yeterli sanırım...
bunlar herşeyi anlatıyormu sana......
ayrıca avrupada ne yaptınız...
Trabzonsporun avrupa tarihi... :D
Uluslararası Başarılar [değiştir]
* 1992 - UEFA Kupası (3. Tur)
* 1995 - UEFA Kupası (3. Tur)* Trabzonspor'un Avrupa Tarihi
Galatasarayın Avrupa Başarıları..
Avrupa'daki Başarıları [değiştir]
Ana madde: Galatasaray'ın Avrupa tarihi
* Şampiyonlar Ligi ve Şampiyon Kulüpler Kupası
Yarı final (1): 1988-89