Bu sene çıkan oyunlardan hangisi sizin vaktinizi çok yedi? Hangi oyun sizi masanın başına saatlerce bağladı? Bir tek oyun ismi vermeniz önerilir ama birkaç tane varsa onları da yazabilirsiniz.
Ayrıca neden saatletce bu bahsettiğiniz oyuna kapıldığınızı da yazarsanız iyi olur...
BU SENE VAKTİNİZİ EN ÇOK YİYEN OYUN
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tabiki Pro Evulotion Soccer 3 ve 4. 2 gamepad eskittim. arkadaşlarla sabahlara kadar oynarız. Neden mi bukadar kapıldım? Fenerbahçe'yi seçip Galatasaray'ı yenmenin zevki başka hiçbişeyde yoq...
NFS Undergraund. nedeni netten gerçek rakiplere karşı oynanabilmesi.
En önemlisi Fifa Manager 2005. nedenimi çok gerçekçi.
daha çok var Doom-3 Call of Duty...
warcraft 3 oyununu ciktigindan beri oynuyorum, orjinal olarak almış ve battle netin ücretsiz olmasi en büyük avantaji.( biliyorum eski oyun ama hala oynuyorum.)
ama bence doom 3 ( kalbime inecekti)
call of duty cok gercekci
vede nfs undergraund harika zaten 2.side cikti süper bir oyunm.
warcraft tek kelimeyle harika, bayağı vaktimi aldı geçen sene. Yer geçmek bazı yerlerde o kadar çileli oldu ki bunun saatler alması normaldir. Ama herşeye rağmen oyun mükemmel, o nedenle vaktimi sırf ona ayırdım arta kalan vakitlerimde
valla ben campaign oynarken 3-4 gün uyumadim
ama asıl zevk battle nete girince ortaya cikti...
Half-Life 2,SOF2,MOHAA ve Call Of Duty.(FPS 'yi tek geçerim)
Underground X ve PainKiller en çok oynayıp uğraştığım oyunlardır...
nfs underground ömrümü yedi valla
prens of percia Warrior Within yaa bi oyunda bu kadar uğraşılır mı ? evet ben uğraşıyorum off yaa ne zor oyun muş zamanı geri bile alıyorum ama yok işte nafile !! bu oyun hakkında bana yardım edebilecek olan war mı?
udergraund x ne oluyor bu arada 2 mi?
birde Call Of Duty unuttum