arkadaşlar asus marka dizüstü bilgisayarımda siyah kutu içinde s yazan bir simge var. bu simgeye basınca hiç bir değişiklik olmuyor. bu ne simgesidir? nasıl çalışır? teşekkürler
bu simge tam olarak nedir?
- 1
- 2
bu simge dizüstünün klavyenin dışındaki tuşlardan birisi
fn+s yapın bir bakalım bir işlevi var mı
bu tuş touchpad aktif edip engellemiyordu. dediğiniz gibi yaptım birşey olmadı
demek istediğin touchpad imi aktif ediyordu önceden
bkz arkadaşlar üstteki resimde kapama tuşunun yanındaki simge değil yanındaki simge.
numerik klawyeyi açıp kapatır
num locku demiyorum
kullanım kılavuzu varsa bakarmısın bende merak ettim
arkadaşım resimden seçtiğim kadarıyla bir ekran üstünde yani mmonitör üstünde s harfi var yanılmıyorum demi o zaman bu tuş ekranın ile ilgili olacak s solution un kısaltması olabilir yani çözünürlük ayarlayabilirisin hemen dene ve cevap yaz
evet dediğin simge. basıyorum hiç bir şey olmuyor
o simge demekki bir tuş kombinasyonu ile de çalışıyor olabilir mesele Fn+s, alt+s gibi bunları bi denermisin deneme yanılma yolu ile bulabilirsin
valla acaba bi görev atanması için mi boş bırakılmış dicem ama o da olmaz herhelde bak o kesinlikle solution tuşu tamam mı sen ekran çözünürlükleri ile ilgili çalış denetim masasından falan bi buraları kurcala yoksa monitör üstünde s harfi neyi ifade edebilir ki başka
Oradaki tuş Splendid Utility açıp kapatır...
Ayrıca farklı moddaki
Normal
Gamma
Vivid
Theater
Soft
Seçimleri yapabilirsin eğer çalışmıyorsa tekrar yükle....
http://forum.tabletpcreview.com/showthread.php?t=6657
eğer ingilizcen varsa bu sitede çok güzel açıklamış senin tuşunun fonksiyonunu falan daha başka şeylerde söylemiş bi incele
fn+ dediğin tuşa bas anlarsın zaten biraz kurcala
k4y4fn+ dediğin tuşa bas anlarsın zaten birazdedim ben onu ama olmuyormuş site ismleri verdim hala çözüm yok ne tuş muş ama kim koymuş onu oraya
- 1
- 2