amd II X4 Phenom 955 3.2 GHz 8 mb
powercolor hd6850
HI-Level 4GB DDR3 RAM
kasa:Dark Arena 550Watt 4 HotSwap Disk Yuvalı ve 3 Mavi LED Fanlı Game Server KASA yada Dark Racer 600BBAP 600W ATX Kasa Siyah (Pencereli)
HDD:SEAGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 16 MB ÖN BELLEK 3,5" STA III DİSK
bu sistem hangi güncel oyunu high ta kasmaz?
Kasacağını bende sanmıyorum. Ekran kartın güzel ram 4 gb işletim sistemide bence önemli tabiki xp kurduysan süper hızlı bir makinen var demektir. Bazı oyunlar windows7 de problemler yaşatabiliyor.
saolun ben yine de sorayım dedim peki hepsinde high oynar mıyım bide hangi oyunları üst üste sorunolmadan pc ye yükletyebilirim?
Piyasadaki bütün oyunları Higde oynayabilirsin tabi bazıları hariç :D
Bnedede nerdeyse aynı sistem var ve çko rahat oynuyorum tüm güncelleri hatta 1.5 sene içinde çıkcaak tün oyunları bile çaıştırabileceğini düşünüyorum
Benim yeni işlemcim sizde aslında ekran kartı vb.den çok en çok işlemci problemdir ama x4 te böyle bir olay yok hepsi Maximumda kasmadan oynanır.Hayırlı olsun bende işlemciyi alıcam darısı başıma.
Hiçbirini kasmaz dostum ekran kartın falan hepsi güzel
adam buraya uydurmuş yazmış laf olsun diye sizde peşinden koşun ne adamlarsınz ya lafa tutmak ve egosunu tatmin etmek için yazmış
bencede tamamen artisitk olsun diye açılmış bir konu.o makineyi toplayıpta,hangi max. oynatır sorusunbu soran kişi alsın makineyi camdan aşşağıya sallasın.
bu soru ne zamana kadar high oynatır,neler adaha iyi olabilirdi gibi olsa gayet normal karşılardım,fakat şu şekilde tamamen artistik amaçlı bir konu.ben bu kanaatdeyim...