arkadaslar uzun ugraslardan sonra toplayacagım bilgisayarın ozellikleri ortaya cıktı,sizlerin su olmasaydı da bu olsayda daha iyi performans verirdi gibi düsünceleriniz olursa okurken,lütfen benımle paylasın,oyunlarda bütcem nispetinde performans istiyorum bu bilgisayar ıcın.
ana kart ASUS P5B P965 cor2 dual LGA775 PCIE
işlemci E 6400 core 2 duo
RAM 2 * 512 Kingston 667 mhz
EKRAN KARTI HIS YADA SAPPIRE X1900GT ( hala kararsızım arada 39 $ +kdv fark var)
320 gb lik WESTER Digital sata2 16 mb on bellek 7200rpm
kasa için 460 watlık düşündüm ama pek deneyimli degilim,fazla gelir ayda eksik dersenız degiştireyim
ozellikle ekran kartı HIS marka 269 $ +kdv SAPPIRE İSE 229 $+ KDV illa vardır bır farkı dermısınız performansu etkileyen, yda bunları unut su olsun dedıgınız bir ekran kartı? sımdıden tesekkür ettim
BU SİSTEM İŞ YAPAR MI ?
Sen tam bir butce verirsen benim değiştirmek istediğim parçalar var bu sistemde.
1700 ytl civarın olsun geçsin taraftarı degılım, ram ı 1 gb kingston 667 hrz lik yapabilirim son ogrendıgıme gore vista için en az gerekli 1 gb ram denıyor, iki üç ay sonrada vista çıktıgında ram biraz daha ucuzlar bir tane de yanına kardes alırım dedım, ama ekran karktı hıs model yerıen sappıre cok var hıs kalmamıs, sıkıntıdayım bu konuda,ekran kartı ne yapsak, 450 ytl yi geçmesin diyorum ekran kartı ona gore düşünürsek
aman psu ya dikkat derim ben 460 sistemin için yeterli olurmu bilemiycem ama psu yu kaliteli almanı tavsiye ederim sistemine bişi olmasın üzücü olur
CORE 2 DUO INTEL-E6300 CONROE 196 USD + KDV
CORE 2 DUO ABIT-AB9 PRO 167 USD + KDV
DDR2 SDRAM TWINMOS-2x512 MB DUAL DDR2 667 102 USD + KDV
PCIE SAPPHIRE-X1900XT 315 USD + KDV
SATA2 SAMSUNG-250 GB SATA2 NCQ 79 USD + KDV
KASA COOLER MASTER-CENTURION 5 BS 78 USD + KDV
POWER SUPPLY / UPS FSP-BLUESTORM 500 WATT 92 USD + KDV
TOPLAM : 1029 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 1 214,22 USD
Ytl:1730
anakartkart asus yada ggbyte falan olabilir mi, yada msı ?işlemci de düşmüs ben pek oc yapmaktan anlamam az gelmez degıl mı?
buarada psu ya dikkat edicem tşk ettim emrozdmr, ufuk sende yenıden bilgisayar toplamısın bana eline saglık :)
engincananakartkart asus yada ggbyte falan olabilir mi, yada msı ?işlemci de düşmüs ben pek oc yapmaktan anlamam az gelmez degıl mı?İşlemci yeterli.E6400le arasındaki fiyat farkına akrşılık performans farkı yok denecek kadar az.Sana Abit9pro yazmamdaki amaç quad core desteklemesi.Yenii teknoloji bir anakart.Özelliklerine gör de fiyatı cok uygun