Bende onay veriyorum. Hiçbir değişiklik yapmadan alabilirsin bu sistemi.
Bu sistem nasıl alınır mı ?
- 1
- 2
peki arkadaşlar cahilliğime verin 1024 ile 512 arasında fark nedir ?
+ sı çok mu fazla kayda değer birşey mi yani ?
atmaca_erpeki arkadaşlar cahilliğime verin 1024 ile 512 arasında fark nedir ?eğer 1680*1050 çözünürlük yada altında kullanacaksan pek fark etmez, ama 24 yada 26 inç bi mönitörün varsa yada almayı düşünüyorsan 1900*1200 çözünürlükte 1024 mb olan daha iyi sonuç verir.+ sı çok mu fazla kayda değer birşey mi yani ?
şu an 19" mönitör kullanıyorum ve 1 yıl içinde değiştirmeyi düşünmüyorum...
Bu kartı bulamam planları alt üst etti :S yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum şimdi 1024 olanından ....
arkadaşlarında dediği gibi 512 olanda iyidir..boyuta bu kadar takılma .. netten sipariş edebilirsin ..
atmaca_erşu an 19" mönitör kullanıyorum ve 1 yıl içinde değiştirmeyi düşünmüyorum...fazla kafana takma 1024 olanı bulamazsan 512 mb olanı al arada öyle gözle görülür bi fark yok nasılsa, yüksek çözünürlükte iyi dedimse öyle arada dağlar yok yani berki bir kaç fps oda 1900*1200 olursaBu kartı bulamam planları alt üst etti :S yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum şimdi 1024 olanından ....
o zaman bu konuyuda hallettik...:)
başınız ağrıtacağım biraz :D
işlemci soğutucular arasında önerdiğiniz marka olacaktır değilmi ?
saygılar
incelemeye aldım hocam tşk ederim önerin icin..
Anakart:( hepsi burada ) 300/350ytl arası bir anakart
Ram:OCZ 4GB ( 2048*2) DDR2 1066 Mhz
İşlemci:İntel E8400 c2d 3,0 Ghz
Ekran Kartı:( hepsi burada ) hd 4870 512mb ekran kartı max:450 ytl
Hdd:Seagate 500 Gb sata ıı NCQ 32 MB
DvD-Rw:LG GH222NS30 22x
Kasa:THERMALTAKE VG7400BWS SOPRANORS 101PENCERELI
Güç KaynaĞı:HIGH POWER ABSOLUTE 650W 13.5CM FANLI, MODÜLER
Edit: hepsiburada .com secmenizi istememin sebebi bir arkadaşım ile beraber 3000ytl yakın alışveriş yapacağız.indirim oluyor :)
Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar.
önerin icin sagolasın.
abi bu ekran kartının incelemerine bakıyorum hepsiburadaki ile aynı değil.yanlış mı bakıyorum acaba.
Bu kadar bütçeyi gözden çıkardım ,çıkarmısken aklımdaki en büyük sorun ses sorunu hocam .bu kart ile ses ile ilgili inceleme arıyorum .Bir bilginiz varsa paylaşabilrmisiniz .
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img378/fiyatlistesiyt4.png/1/]
dostlar sistemi en sonunda tamamladım...Nasıl ?
Peşin alacağımızdan %5 indirim ile alacağız.Fakat kasa secımınde halen kararsızım..
abi aynI şeyleri düşünmüzü ama sen bizden önce davrandın :)
Ekran kartından yana da
SAPPHIRE TOXIC ATI HD 4870 512MB 256BIT GDDR5 bunu seçtik .
dogru bir karar mı ? yoksa aynı modelin 1 gb mı secmeliyiz.aradaki fiyat farkı az bir miktar oyunuyor.
ben olsam toxıc'i seçerim.
ses kartına verceğin parayla ekran kartını 4870 modeline yükseltmen oyunları en az 1 yıl daha iyi oynamna sebep olur çokta iyi olur
Ayrıca 19 inç monitör kullandğın için saphire toxic veya plait sonic alman çok daha 1gb lık versiyonlarına gerek olmaz
atmaca_er....İlkine göre daha iyi ve tabiyki 1gb olanı seçmelisin.
Ekran kartından yana daSAPPHIRE TOXIC ATI HD 4870 512MB 256BIT GDDR5 bunu seçtik .
dogru bir karar mı ? yoksa aynı modelin 1 gb mı secmeliyiz.aradaki fiyat farkı az bir miktar oyunuyor.
1gb olanı toxıc bütçeyi cok aşıyor 512 lik ılanı yeterinde idare edecektir umarım beni..
Ses kartı alınmıyor !
- 1
- 2