Bu Sistem Nasıl
- 1
- 2
Beyler Anakart oLarak Gigabyte X58-UD9 iLe Asus Rampage III Extrem Arasında Kalıyorum :S UD9 da hiç Pcı-e pcı-express slotu yok ama işlem ve overclock gücü harika olarka harika diyorlar :S
offf sisteme bakk beee helall bilader
2 tane HD 5970 alıyorsun galiba bence 1 HD 5970,Ya bende Bunu Biri Anlatabilirmi Dicektim Nasıl oluyor Birileri Forumda Yazmıştı Ama O dier Ekran Kartı Yani ana olarak Taktığın Yani Benim Takacağım oLan 5970 için Yük oluyomuş Yani Onlar Öyle Diyorlardıda Ne mantıkla Çalışıyor Bi Söylermisiniz.
1 tane de GTX 460 al hem nvidia physx de olduğu için
fizik işlerini bu karta bırakırsın. Dediğim gibi
yapıcaksan GTX 460 ı Gigabyte marka al
Zararlı Etkeni Yoksa
2 Tane Ati 5970 Yine Kalsın Yanına Bi Tane GTX480 Takarım da ? Mantığını Nedir Bu Bi Açıklayın
Boşver mavi ekran hatası düzeltilebilir.Ayrıca öyle işlere girme.Annenin babanın parasına yazık...xD
Pederde Zaten Bi Sisteme Bu Kadar Vermezde Çankayada İndirim Yapanlar oLur Yurt Dışından Bulan oLur Temiz 2.ci eL oLan Wardır. Çok Yani Ama Ben Sistemi Bida Düzenliyim Bidk.
sistem süper piyasada bulunan ürünlerin son çıkanlarını seçmişsin harddiski yazmamışsın. hangi harddiski düşünüyorsun. Bu sisteme 15000 rpm lik bir disk takmalısın ki hakkını versin (Cheetah NS.2 SAS 6 GB/sn 600 GB Sabit Disk)
Ayrıca bu sistemi nerde kullanacaksın ve kaç paraya alıyorsun merak ettim.
Bunun yanında işlemci ve anakart 24 GB ı destekliyor bir sorun çıkmaz.
15000 RPM ne ya SSD alacak adam :)
Sisteme Depolama Alanı Hangi Model Alacağım Ekli Ama Benzer Ürünün Sadece Pcı-express girişinden olanı gördüm Okuma Hızı 1000Mb/sn Yazma Hızıda 950Mb/sn Yazıyo Oda 1 TB Hiç Raid 0 Yapmadan Daha İyi Diye Düşünyorum ? Ama Hem Pcı Expressli Hemde Sata2Li oLanın Yazma Hızı 250mb/sn Sata2li iLe 6 Lı Raid 0 Yapsam Dier 950Mb/snlikten Daha çok Performans Alırmıym ?
- 1
- 2