Merhaba arkadaşlar bende böyle bir sistem var, bu sistemle son çıkan bütün güncel oyunları sorunsuz oynuyorum. Vistaya geçiş yapsam bu sistemim Vista Premium u kaldırırmı acaba?
BİLGİSAYARIM :İntel P4 630 3.00Ghz.(2Mb), 1024*2-ddr400mhz.HDD-IDE160Gb(samsung 7200rpm), 19'Lcd(940N)Samsung, Ati Radeon X1950pro.AGP 8X 512mb.256bit, Asus GA-450W Psu, samsung çift katmanlı DVD-RW-18x
Bu sistem VİSTA premium çalıştırırmı?
Demek oluyorki Tuna arkadaşım.. bilgisayarım çalıştırabiliyor... Fakat Vistayı korsan kursam olurmu?
Buradan korsan kur diyerek yanlış olan şeyi yapmış olurum. 30 günlük deneme süren var zaten. Onu da uzatma şansın var. Fakat tabiki internette dolaşan bir sürü crack mevcut. Fakat Microsoft bunun için update lerinde bir çözüm üretti. Tabi ki yine bununda çözümü var. Korsan kullanıyor bile olsan KB940510 adlı update'i yaparsan crack iptal olur ve 30 günlük deneme sürümüne dönersin.
Tabi vistayı kurduktan sonra hemen Güncelleme seçeneklerini şöyle değiştirirsen, kontrolüde eline almış olursun...
Seni korsana teşvik etmiyorum.Umarım anlatabilmişimdir...
Seçim Senin...
Tşk ederim Tuna arkadaşım ayrıntılı ve engin deneyimlerin için....
zaten gerekli cevap verilmiş ama birde ben söyliyeyim.
Evet çalıştırır :D:D::D
Bu sistem vistayı çok rahat çalıştırır. tek sorun ekran kartı. bu da vistayı vista yapan birçok özelliği (görselliği) engeller. korsan kur. alışmış kudurmuştan beter, bende orjinal vista home premium var, ama kullanmıyorum.
vistayı rahat kaldırır ama xp isen ve oyun oynayacaksan hiç geçme vistaya çünkü oyunlarda kasar.
Bunu windows vista yükseltme danışmanı ile ögrenebilirsin.
aşagıdaki linkten indirebilirsin.
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/indir.php?lid=2726