Evet Arkadaşlar Bu Sistem;
Biostar P4M900 M7 SE 1333 MHZ LGA 775
DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Ati Radeon X300 X550 X1050 Series (NOT : Yalnız Bu Kart Directx 9 Destekliyormu$)
160 GB SATA II HDD
1 GB DDR 2 667 Mhz Kingston
Bu sistemden Windows XP Kullanıyorum. Windows 7 Denemek istiyorum Oyunlarda Bir Sorun Çıkarmı Bu sistemden. Yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden tşkler...
Bu Sistem Windows 7 Kaldırır mı ?
Tşk ederim işime yaradı çok saol hemen kurayım:) ama ekran kartım directx 10 değil 9 destekliyor bu sorun olmazmı ?
anladım saolun . yalnız sizden birşey daha isteyebilirmiyim:) bu sisteme göre iyi bir ekran kartı tavsiye edermisiniz ? 1 gb daha ram eklicem.. fifa 2010 pes 2010 gibi oyunlar acısından
Arkadaşlarımız doğru demiş. 100 TL'ye ne ekran kartı alınır ne de PSU. Hele hele oyun oynayacam diyorsanız o bütçeyi biraz arttırmanız lazım.
İsterseniz 40 milyona dahi PSU var, ama verimliliği ne kadar yüksektir orası tamamen muallakta. Oyuncu sisteminin PSU'unun verimliği yüksek olmalıdır. Kaliteli bir PSU için 100'den yukarı çıkmalısınız.
Ekran kartına gelince AMD/ATI Radeon HD 4850 tavsiye ediyorum. Nvidia dengi isterseniz Geforce 9800 GTX olabilir. HD 4850'yi kendim de kullanmaktayım ve yüksek çözünürlük/yüksek detay seviyesinde oynayamadığım neredeyse hiçbir oyun yok. Ekran kartı ve PSU için 400 TL civarında bir büçte ayırmanız gerek. 100 TL ye alacağınız hiçbir ekran kartı sizi uzun vadede oyunlarda desteklemez. Seçim sizin.
Birkac ay sonra Windows 7'nin deneme süresi bitecek. Windows 7'nin lisansini alman icin ayrica 250 TL (Windows 7 Home Premium) civarinda bir bütce ayarlaman gerekiyor.
fazla uçmuşsun 180 yada 190 tl lisans fiyatı hepsi burada gibi dolandırıcılık abidesi bir firmanın fiyatı değil ürünün gerçek fiyatı. orda alınan fazla parayı işleterek ayakta duruyorlar gerçek fiyatları ile satışabaşlayınca bakalımkaç kişinin parasını geri ödeyecekler.
Daha kötü sistemlere windows 7 yi kurdum..sorun yok !