arkadaslar bende nfs shift var.ancak oyuna girdiğimde yarışırken 5 dk.da 1 kitlenip kalıyor.sizce nedeni nedir?
sistemim:
işlemci:intel core i7 860 2.8 ghz
ram:2*2*2=6 gb ddr3 1333 mhz kingston ram
ekran kartı:nvidia geforce gtx275 896 mb gddr3
bu sistemde nfs shift neden takılıyor?
PSU ve işletim sistemi nedir?
Konuyu inceleyiniz.
https://www.chip.com.tr/forum/mavi-ekran-reset-donma_t103367.html
arkadaşım ramını tam olarak sölermisin ben anlıyamadımda kaç gb bide işlemcin çok deilki benim pcm 3.20 ghz lik çift mantıksal işlemci var windows 7 directx 11 mde var yine donuk donuk oynadım bn bu nfs shift sonra kaldırmak zorunda kaldım..
psu 500 watt işletim sistemim de windows vista home premium 64 bit.
ram 3 tane 2gb var yani toplam 6gb ediyor.
ama benim anlamadığım şey gta4 oynarken hiç kasılma yok.nfs shift de var.nfs shift daha yüksek bir sistem mi istiyor??
kesinlikle soğutma sorunu belki psu da problem olabilir o sisteme biraz daha fazla güç iyi gelebilir
500 w.psu ya zalman yazıyor.kötü bir marka mı.sorun bundan mı kaynaklanıyor?
ekran kartı boştayken 70 derece civarında oluyor.yük altındayken 90-92 derece oluyor.
Tek tek mesaj yazmana gerek yok.
Ekran kartının ısıları biraz fazla gibi.Ama 110 dereceye kadar yolu var..
Sürücüsünü güncelle.Tekrar kaldır.
Nvidia GTX 275 için minumum 550W öneriyor.
peki yeni psu olarak ne önerirsiniz?
high power al ben xilence kullanıyorum 750 w ama buradaki arkadaslar xilence beğenmiyor high power al
bence senin sorunun oyunun ayarları veya işletim sisteminin 64 bit olması
aynı şey benim başımada geldi ayarlarıyla oynayınca oyunu donmadan oynayabiliyorum.
bilgisyarının oyun için yetip yetmediğini de http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ adresinden need for speed shifti seçip öğrenebilirsin
Sakın ama sakın Psu alma bilende yazıyor bilmeyende !Sorun Psu'da değil zalman psu'nun en iyilerindendir .500 Watt psu'da yeter sorun baska.Benden sana abi tavsiyesi !Oyun orjinal değilse yapar.Oyun orjinalse 1.2 patch çıktı 130 mb civarı.Benim 4830 da bile tüm ayarlar full 60 70 fps'de oynuyorum shift'ti.
Sakın ama sakın Psu alma bilende yazıyor bilmeyende !Sorun Psu'da değil zalman psu'nun en iyilerindendir .500 Watt psu'da yeter sorun baska.Benden sana abi tavsiyesi !Oyun orjinal değilse yapar.Oyun orjinalse 1.2 patch çıktı 130 mb civarı.Benim 4830 da bile tüm ayarlar full 60 70 fps'de oynuyorum shift'ti.nasıl yeter nvidia GTX 260 ve 275 içi min. 580W istiyor . :S