arkadaşlar elimdeki sistem
cpu:intel core i7 860 2.8 ghz 8 mb cache
vga:nvıdıa zotac gtx 260 amp2 896 mb ddr3 448 bit
ram:kingston hyperx 3 gb ddr3 kit
bu makineye vista yükleidm sorunsuz herşey çok güzeldi ama vista ingilizceydi zor kullandım o yüzden xp yükledim sp 2 sizce bir problem oluşur mu
bu sistemde xp sorun olur mu?
Problem olmaz ama sisteme yazık edersiniz XP ile...
ya şimdi xp yerine win 7 sistemin yeni en isi win 7 kur en isi :)
xp kurma bende intel q9550 işlemcisi var seninkinden kötü ben bile xp kurduma pişman oldum windows 7 kur o intel i7'ye windows 7 yakışır:)
Eğer XP varsa en azından SP3'e geçin yani güncelleyin.Ama o sisteme en iyisi Windows 7 yakışır.
anladım yaa aslında çok memnunum vistadaki performans'tan ama işte ingilizce çok zorlandım o yüzden xp ye döndüm ne de olsa senelerin işletim sisitemi ama haklısınız çekirdekleri düzgün kullanamaz en güzeli vista ya da windows 7 bu arada hgepinize cevaplarıız için çok teşekkür ederim
bu arada birşey daha sormak istiyorum ben sistemi kendim kurdum ve kurduğumdan beri ilk defa vista 1 defa da xp yükledim şuan xp kullanıyorum zaten ama sorum şu bir defa daha vista yğklersem hani ne biliym işlemci için zararlı mı
Hiçbir şey olmaz, merak etmeyin.
donanımında cok iyimiş .xp kurmak yerine windows7 kurmayi tercih etmelisin bence.
Söylenenlerin hepsinin doğru olmasının yanında orjinal ingilizcede olsa vistanın hangi versiyonu idi bilmiyorumda home premium bile tr yama ile % 100 ü olmasada kullanımda zorlanmayacağın şekilde Türkçe yapabilirdin keşke silip zaman yitirmeseydin.Gerçi arkadaşlarımda doğru yere yöneltiyorlar vistada memnun olduğunuz performans ve auro zenginliğini bulacağınız gene Windows 7 versiyonları, her işte bir hayır vardır deyip windows 7 ile tanışın... Kolay gelsin....
çoksaolun artık visat kulanıyorum bulamadım win7 ama buda güzel tekrar cevaplarınız için çok teşekküğr ederim
saolun kullanmaya çalışıyorum işte inlizce öyle böyle