Hocam şöyle anlatmak istiyorum. örnek nfs carbon gibi bi oyunda bu sistemle yüksek ayarda 5-10 dk sonra belli yerlerde kasmalar başlıyor. bf3 desen aynı düşükte akıcı olsa bile oyunun 1 dk içerisinden 10 saniye 20 saniye aralıklarla ufak ufak kasmalar oluyor. sürücülerim güncel ben normal olmadığını düşünüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
bu sisteme göre alamadığım performans.
Isıya dayalı performans düşüşü olabilir.Bende aynı ekran kartını kullanıyorum açıkcası yüksek ayarlarda yetersiz kalıyor.Ben Nvidia denetim masasından ekran kartını performans olarak ayarladığımda oyunlarda baya etkisi oluyor.Grafik kalitesinde büyük fark olmuyor dene istersen.Bu arada işlemci 50 derecenin üstünde.
Son Düzenleme: Joshua27 ~ 15 Haziran 2013 18:21
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
pc 2-3 aylık ve hiç fan temizliği yapmadım gerekli ama garantiden dolayı acmak istemiyorum. açıkcası fan temizliği içinde servise göndermek işime gelmiyor. yetersiz olduğu için desek hani nfs carbon gibi eski bir oyunda da yapmaması gerekir diye düşünüyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
soğutucu var fakat dediğin gibi pc yi yüksekte tutmaktan başka bi işe yaramıyor :) o an pc koltukta olduğu için hava alma bölgesi kapalıydı o yüzden biraz yükselmis olabilir