Selam beyler ben yaklaşık 8 ay kadar önce pc'mi topladım.
Asus M2A-VM ANAKART
AMD ATHLON 64X2 5000+
2 X 1 GB KINGSTON 800 MHZ RAM
EKRAN KARTI OLARAKTA ZOTAC 8600GT 512MB GDD3 kullanıyorum.
Bildiğiniz gibi teknoloji sürekli gelişiyor ayak uydurmak zor ve masraf istiyor. Bende fazla masraf yapmadan bir değişiklik yapmak istiyorum.
Ati Radeon HD 4850 512MB ekran kartini almayi düşünüyorum. Anakartim slot olarak destekliyor PCI-EX olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Benim 8600GT'nin kaç katı üstün olduğu kuşku götürmez. Kart yapılan testlerde 600 YTL'lik 9800GTX'in bile ensesine tokadı yapıştırıyor. Şu anda piyasadaki en iyi kartlardan birisi üstelik sadece 300 ytl civarı. Sizce sistem ile uyumlu çalışır mı? Bu işlemcim ve anakartım ile bir problem yaşarmıyım. Belki full performans alamasam bile gerektiği gibi işlevini görür mü oyunlarda? Anakart ve işlemcim bana şu anda yeterli ama bu kart ile bir problem çıkarırlar mı yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
Bu Sisteme Yeni Ekran Karti Alicam Gorusleriniz?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
138 mesaj
Çok doğru bir seçim olur.Ati Hd 4850 ile oyun performansın en azından 2 kat daha artar.Daha yüksek çözünürlük ve detaylarda tüm younları akıcı bir sekilde oynarsın.
Yıllanmış Üye
449 mesaj
işlemci athlon 64x2 5600+ olsaymış daha iyimiş
ama bu kartla aldığın performans emin ol çok artacaktır
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj
O ekran kartını aldıktan sonra birde anakartı değiştirirsen daha iyi olur san önerim gigabyte MA770-DS3 yada asus M3A78-EH modelini alabilirsin orta seviye ve ucuz anakartlardır.İlerde phenom işlemcide takabilirsin.