Ekran kartim Ati Powercolor 4650 1 GB Bu sistemin kaldircaği Aksiyon,Savaş,Yariş,FPS,RPG Gibi oyunlar ve GTA IV yi kaldirirmi?
Şimdiden teşekürler
Bu sistemin kaldircaği oyun ?
HD4650 GTAIV'ü kaldırır. Orta ayarlarda açarsın.
Google'a Can you run it yaz.Cıkan ılk sayfaya gır ordan ıstedıgın oyunu sec ve kaldırır mı kaldırmaz mı ogrenebılırsın..
www.systemrequirementslab.com/cyri
den istediğin oyunları deneyebilirisin
Ya arkadaşlar Can you run it i biliyorum bilmesine (: Pek güvenmiyorum diyebilirim ve ben sizin önerdigin Aksiyon Protype gibi zombi oyunu Yariş oyunu Falan ariyorum önerceginiZ?
Crysis,Cod serisi,NFS World , Shift ve Mostwanted,GTA serisi güzel alternatiflerdir
işlemci hızın çok düşük yukarıda yazılan oyunları biraz zor oynarsın
Crysis(Denemedim),Cod serisi(5.yi ve 4.yü full sistem ile rahat bir şekilde,NFS World (Denemedim) , Shift(Orta sistem) ve Mostwanted(Full)Nfs serisinde **** hariç hepsini full sistem oynadı Undercover falan ,GTA serisi(fULL AMA IVYİ DENEMEDİM) Örn. FUELi kasmadan full sistemle oynuyorum.GTA IV ve fuel ayni sistem uarım GTA ıvyi kaldirir Çünki kafam çok karişti Biri diyor kaldirir biri diyor kaldirmaz ? Can you run it Fuel i Yarım gösteriyor ama fulle oynuyorum kasmadan GTA ıvyide ayni yarım gösteryor ama bilmiyorum yani indirince göreceğim (: Yinede cevaplarınız için çok teşşekür ederim.