Arkadaşlar yüksek ayarda kasıyor diye yeni ekran kartı mı alınır ya
Normal ev kullanıcıysanız(görünüşte ev kullanıcısı gözüküyor ) , bu bilgisayar size baya gider merak etmeyin..İlla ki kaç sene gider dersenizde , şöyle 2-3 senesi var..Tahminen..
He derseniz ben oyunları en yüksek ayarda oynamak istiyorum o zaman yapılacak şey belli , komple sistemi yenileyin.Yani ekran kartı aldınız bütün sorunlar düzeldi diye birşey yok :)
Önce ekran kartını yenileyin şöyle yenilerden bir kart alın hatta bekleyin ati'nin 6000 serilerini, sonra mecbur Psu değiştireceksiniz..Sonra ona bi de en iyilerinden bi işlemci lazım 8 çekirdekli falan ee napıcan yoksa oyunları yüksek ayarda oynayamazsınız..İşlemciyi değiştirirken de anakartınız desteklemesi gerekiyor.Desteklemiyorsa yeni anakart alırsınız..Ee tamam bütün sistemi yenilediniz şimdi ona güzel bi kablosuz oyun klavyesi/faresi falan da almanız gerekiyor hatta monitör de..Tamam siz monitörü yeni almış olabilirsiniz ama yeni alacağınız ekran kartından tam performans almanız için monitör alacaksınız..daha ses kartını,hard diski söylemiyorum..Tv kartı falan da gerekebilir aslında
Ram miktarının 3327 göstermesi windows 7 32bit kurmanızdan kaynaklanıyor.Sadece göstermekle kalmıyor sizin şuanda 3327 raminiz var, 4 gb yok(Sistem öyle diyor, öyle gösteriyor, ben demiyorum bunu :))..Windows 7 64 bit kurduğunuz taktirde 4gb raminiz olacak.
Oyun indirmeden önce orada yazan sistem gereksinimleri, en düşük sistem gereksinimleri..Orada ki gibi bir sisteminiz olsaydı ,oyunlar low ayarda kasabilir hatta açmayabilirdi..
Crysis'in kasması normaldir..Başka bir konuda yeni alınan bir laptop'da(1700 lira samsung (: ) medium ayarda oynanıyor..Bir de bu Crysis diğer oyunlardan farklı gerçekten, iyi bir sistem istiyor..Yeni çıkacak Crysis kim bilir neler isteyecek neler :)
StarCraft'ın da normaldir hocam , telaşa gerek yok