LYDERarkadasım bn o konuyu dalga gecmek ıcın açmadım hem yenı değilim 6 yıldır chıp dergı alıyorum ama sıteye uye değildimPardon. ya Yanlış anlamışım Borga-x diye anlamışım dalgınlıgıma Gelmiş Kusura bakma :)
Bu sistemle Crysis oynayabilirmiyim. ACİLLLLL :D
- 1
- 2
mustafa91Borga abi sistemde su kaçağı olursa allah korusun nano elbisene su kaçar çarpılır gidersinve14081408Neyse bu sistemle de su kaçağı olmasına rağmen oynarsın taki su seviyesi ekran kartı dolayına gelinceye kadarİşte aradığım cvplar.. Teşekkürler... En kısa zamanda deneyip size bilgi vericem.
Zira ekran kartın suyu görünce güçlü pervanesi ile vapur misali dolaşmaya başlıcaktır kasadaİşin aslı butun sistemi komple SAF SU içine gömsem bile hıcbır sorun cıkmayacaktır. (HDD ve optık surucu harıc) Çünkü saf su içinde mineraller olmadıgı ıcın suyun ıletkenlık özelliği olmayacaktır. Bu yuzden SAF SU'yla guvenle sıstemınızı yıkayabılırsınız.
Kamera arkasını Videonun yazılarını yazacağım yerde gosterırım. Yanlız gülmekten geberirseniz karışmam..
R3QU3MBorga abi keşke işletim sistemini 32 bit yapsaydın tamam 64 bit hızlı ama stabilitesi sık bozulabiliyor.Daha tam yerine oturamadı malesef.Requem 64bit öyle güzel çalışıyorki anlatamam.. 32bit halt yemiş... 2x2Gb olunca ister istemez 64bit dahası 2 slotumda boş orayada 2x2 düşünüyorum Aleti RAM psikopatı yapıcam...Son Düzenleme: Borga-x ~ 11 Temmuz 2008 10:52
Borga abi 64 bit işletim sistemi gayet hızlı ama bir kaç olumsuzluğunuda duydum ve gördüm sistemde kararsızlık oluşabiliyormuş sıkca.Sistem güzel ama intel bozmuş sistemi
R3QU3MBorga abi 64 bit işletim sistemi gayet hızlı ama bir kaç olumsuzluğunuda duydum ve gördüm sistemde kararsızlık oluşabiliyormuş sıkca.Sistem güzel ama intel bozmuş sistemiHiç sorma elim zor gitti ama uygun fiyata idi. Daha sonra ıkıncı el sıtelerınde bırısıne mesaj attım 9850 black edition için takas önerdim. Adamdan ses cıkmadı bende gittim haftasonu P45 yongalı bır anakart aldım. Bir sonrakı gun mesaj atmış işlemcinin uzerıne 50YTL isterim takas yaparız dıye.. İş işten geçtikten sonra atınca mesajı kaldı öyle..
AMD işlemci bir sonraki bahara kaldı o zaman Bende değiştircem ama athlon 3000 nimi bırakmak istemiyorum.
Walla ben ayrıldım artık.. Elimde bir tek 2x512 ram ve AMD3200 işlemci kaldı. Anakartı sattım..
Phenomlu sistem alınca athlon 3000 ne biraz o.c ve rami 2GB tan 3GB yaparak mini server yapmayı planlıyorum apartmandaki arkadaşlar ile anlaştık ağ kablosu çekicez cs serverı oluşturcaz tabi biraz pahalıya patlıycak.
bende server yapmayı dusundum ama bunu 2 çekirdekli uygun fıyatlı bır 780G yongalı bır anakartla bile çok rahat yapabılırsın. HTPC yapmayı dusunuyorum şimdi. İnşallah tabi...
Low ayarlarda belki oynayabilirsin ama bilmiyorum yani...
----
Sistem gayet güzel. Ama her zamanki gibi açık buluyorum ve açıklanmayan yer.
1) Asus P45 Deluxe Anakart
Anakart takdir ettiğim bir anakart fakat. P45 piyasaya oturmadı bu kararında emin olmalısın ve incelemelere bakarak isteklerini karşılıyor mu bakmalısın. Galiba almışsın zaten ama yine de dikkat et.
2)3870 (Yakında 4870 olacak belki CF yaparım)
Bu olayda sürücü kilidi ortaya çıktı galiba. CF imkanı yok dye okumuştum sonradan ama 15 gündür neti tam olarak izlemiyorum.
3)500W Hıgh Power PSU (Şimdilik 850W almayı dusunuyorum)
650~750 power yeter gibi geldi bana....
4) 200 ve 250GB HDD
Marka model?İkiside aynı cins mi?
5) SU soğutma olarak ne düşünüyorsun. Sonuçta bu sistem çok soğutulmalı. Ledli su borularını unutma Modlu Feel kasaya iyi gider
Şimdilik bu kadar. Biz malum tatildeyiz. Ada'da kararıyoruz. Pzt gibi geri döneceğim ama tercih falan işlerim var. Onlarla boğuşçam. Zaten MEB bize kazık attı. 96 net başarı sırası 4877
Sende iyice öldürdün kartı burak Ben şirkette Sapphire HD3850 DDR3 ile medıum high ayarlarda sorunsuzca bitirdim.Q9300 lü makinada.
R3QU3MSende iyice öldürdün kartı burak Ben şirkette Sapphire HD3850 DDR3 ile medıum high ayarlarda sorunsuzca bitirdim.Q9300 lü makinada.Şaka yapıyorum canım. Sistem oyunu High oynar. AA açık şekilde herhalde.
Allah bana da böyle sistem nasip eder inş. ( Şöyle 1 ay içinde )
Amin..
4870 ile 3870 arasında sürücü kilidi yok aksine adamlar boyle bir durumu bas bas bağırıyorlar.. Yapın edin diye... Dur bakalım bellimi olur 4850x2 cıkar belki ondan kaparım..
850W ıcınde su sogutma pompasını da düşünmelisin. Yaklaşık 25W çekiyo... HDD ıkısı de aynı marka degıl
250WD
200Seagate (yanlız o kadar cok ses cıkarıyorkı sinir oluyorum yakındır gidişi. RAID0 için iki tane 200 veya 250'lık HDD kapıcam WD'den..)
Bu su sogutma ne yazıkki feel içine sıgmayacagı ıcın CM stacker veya RC690'a geçmeyi dusunuyorum...
Arkadaşlar sonunda Su soğutmayı kurdum size adım adım neler yaptıgımı açıklayacağım. Feel kasaya kelebek konmuş gibi oldu.(Ne demek ıstedıgımı anlayanlar anladı). En kısa zamanda Stacker RC810'a geçiyorum. Olmaz artık boyle minicik kasalarda.
Abi wallaha sana thermaltake armorlar sharklar yakışırAllah banada bi 4850 bağışlasında cf yapam yaw..Bu arada Crucial Blastix ler dh den mi
bir maestro bu soruyu soruyorsa cd arkasındaki bilgileri okuyamıyorsan vay haline :)
Borga bu soruyu senden hiç beklemezdim.Bir donanım forumunda maestro oluyorsun ama donanımı neyle sogutacagını nasıl sogutacagını bilmiyorsun.
Ben sana benim de kullandıgım ama her nedense kullandıktan sonra bilgisayarın tekrar acılmadıgı bir alet onereyim.Benim Pc'nin çalışmaması herhalde donanımsal bir çakışma.Sen de çalışır buyuk ihtimalle.Tozdan kirden ve sıcaktan eser kalmıyor bu sistemle.Buyur.
- 1
- 2