i3 2100+hd5570+ddr3 1333mhz bu sisitem youn oynatırmı
Bu sistemle oyun oynayabilirmiyim?
oynyabileceğin oyunlar sınırlı yada mesela call of duty modern warfare 3 ü oynayabilirsin ama en düşük video ayarlarında oynarsın. Demek istediğimi anlamışsındır sanırım..
oynyabileceğin oyunlar sınırlı yada mesela call of duty modern warfare 3 ü oynayabilirsin ama en düşük video ayarlarında oynarsın. Demek istediğimi anlamışsındır sanırım..En düşük ayar mı ? Ben buna çok benzer bir sistemle fullde oynadım ve bitirdim. Hatta benim ekran kartım daha düşük.
i3 2100+hd5570+ddr3 1333mhz bu sisitem youn oynatırmıOyunları düşük ve orta detaylarda oynayabilirsin fakat son çıkan bazı oyunlarda düşük detaylarda bile kasma olabilir. ATİ HD5570 ekran kartıyla 2008 e kadar çıkmış birçok oyunu orta-yüksek detaylarda oynayabilirsin.Ekran kartının modeli tam olarak ne
ATİ HD5570 GDDR3 mü yoksa ATİ HD5570 GDDR5 mi?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (206408) ~ 05 Şubat 2012 21:14
benim eski ekran kartı nvidia 9xxxGT di ama kaçtı unuttum 1gb 128 bitti ve lost planet 2 assassin creed revelations alien vs predator black ops gibi oyunlarda kasıyordu hatta lost planet 2 yi açmıyordu thedevil sen nasıl full de oynuyorsun ? crysis 2 yi aç herşeyini full yap oyna bi görelim
benim eski ekran kartı nvidia 9xxxGT di ama kaçtı unuttum 1gb 128 bitti ve lost planet 2 assassin creed revelations alien vs predator black ops gibi oyunlarda kasıyordu hatta lost planet 2 yi açmıyordu thedevil sen nasıl full de oynuyorsun ? crysis 2 yi aç herşeyini full yap oyna bi göBen crysıs 2 den bahsetmiyorum. Mw 3 ü profilimdeki sistemle fullde oynadım. Crysıs 2 yi ise orta ayarda.
benim sistemimde bundan düşük bende rahatlıkla oynuyorum ama ısınma problemi oluyor, bazende pc donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.. :D
Ekran kartı tavsiye edermsiniz bütçem 200 tl
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=57034
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=56817
Bunlara bir bak, gerçi daha iyi bilen arkadaşlar vardır onların da yorumunu almak gerekir :)