öncelikle herkese slamlar! etraftaki kablosuz ağlarınsahipleri şifrelerini söylemedi :D. bende şifre kırmak istiyorum.bunu ayrıntılıbir şekilde öğrenemedim.aklımda birçok soru var.paket toplama nasıl yapılır?Programı nedir? Linkini neden koynuyorlar? .tam olarak güzelce anlatılan bişeyolsa kendimde yaparım.leptopla kırmak istiyorum.işletim sistemi windows 7 homepremium.internetiniz 6gb.10 günde doluyor.pederi ikna edemedim kaç aydırlimitsize :D. linux olmadan kırmazsın olmaz falan diyolar bu doğru mu?elimdelinux da yok zaten. zaten küçük bir yerde oturuyoruz. etrafımda 3 tane kablosuzağ var. üçüde wpa-psk ile şifreli korunuyor.ben sizden sorularımın cevabını veindirceğim her ne varsa linkini koyup anlamlı bir şekilde anlatmanızıistiyorum.
uzun zamandır bu sitedeyim.sanırım böyle konular yasak. ama yinede bi yazmak istedim.yasaksa editleyebilirsiniz
bu sitede yasak mı?
kırılmıyor arkadaşım hepsi efsane WEP kırılabiliyordu ama WPA ve WPA2 imkansız gibi.10 gün paket topluyorsun,bilgisayarı bile kapatmadan sonra kırma aşamasında hüsran oluyor.
Ben WEP şifrelemesini kırdım 12 günümü aldı adam 1 hafta sonra şifreyi değiştirdi,sap gibi ortada kaldım.
Gereksiz uğraş bence.
valla 10gün falan açık belki tutarım ama yapmam lazım.interneti birazdan kapatcam yine doldu kota :D
wireless şifresi kırma olarak google'da araştır arkadaşım ilgili anlatımları bulursun.Biz buradan anlatmaya kalksak çok uzun sürer.Ve ayrıca illegal'e giriyor sonuçta
konu hakkında gerekli tüm araştırmaları yapmam rağmen bir netice alamadım boş işler :D
yaw milletin sınırsızı var bize söylemiyolar.ya biriniz bi bilgi verseniz olmuyomu :D.ihtiyacım var gerçekten birinin kırılması beni hacker eder valla :D
hacker olmak araştırma ve bilgi ve bıkmadan usanmadan deneme ister.Zaman kaybetme o zaman çok işin var
2 gündür internetimiz hızı yavaşlamıştı telekomuda aradım sordum ağınızda kaç bilgisayar var dedi 2 tane bilgisayar ile giriyorum dedim.dedi burda 5 gözüküyor isimlerini saydı bende çok şaşırdım
modem ayarlarına girdim büsürü bilgisayar ismi var ferhat-ebo-pc196- falan
sonra modemin 192.168.1.1 ayarlarından girdim ve kablosuz güvenlikde istemci sayıcı 16 yazıyordu onu 1 yaptım
bendeki 2 bilgisayarla girmeye çalıştım sadece biri girdi sonra onu anladım ve istemciyi 2 yaptım şifreyide zor bişey yaptım kimse daha giremez :d en fazla 2 kişi modeme girebiliyor
bunuda herkes ayarlıyor son günlerde yani zor hacklersin
ama senin için soracam o modemime bağlananlaarı bulduğum zaman.............