Bu siteye giremiyorum, DNS sorunu mu?
bencede sitede problem yok firefoxla denedim sorunsuz girdi cbilgenin dedigi gibi firefoxla dene
antisansur kur girersin... formattan once buyuk bi ihtimalle anti sansur vardı formattan sonra kurmadıysan giremezsin
Siteye girilememe nedeni bu arkadaşlar.
cbilgen13antisansur ne işe yarıyor...bizde olmamasına rağmen nasıl girdik siteye...programı merak ettim..arkadaşım arkadaş gostermiştir sanırım ne işe yaradını mahkeme kararıyla engellenen sayfalara girmene izin veriyor bilmem anlatabildikmi
Erim77bencede sitede problem yok firefoxla denedim sorunsuz girdi cbilgenin dedigi gibi firefoxlamahkeme benle erim77'ye kıyak geçmiş herhangi bir oynama yada ek program olmadan rahatlıkla geziniyorum sitede..
google dan arattırabilirsin siteler üzerinden girebilirsin
örneğin;
proxygizlen.com
vtunnel.com
» ProxyGizle.TK İle İstediğiniz TÜm Sitelerde iPniz Gözükmeyrek Kendi Sistemimiz Üzerinden Rahatlıkla Dolaşabilirsiniz.
» ProxyGizle.TK ile Yasaklar Artık Kalktı İstediğiniz Tüm Sitelerde Güvenle Dolaşabilirsiniz.
» ProxyGizle.TK ile Telekom'un kapattığı video sitelerine ( Youtube, Dailymotion vb. ) giriş yapıp videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz..
tebrikler arkadaşım zekiceydi.www.aktascini.com giremiyorum ben şirket sitesi sence reklammı yapıyorum ?Merhaba bende formattan sonra kendi siteme giremiyorum sorun ne olabilir cache ayarları felan temizlenmesi gerekiyormuş nasıl yapıcam bilemedim şimdiden teşekkürler.