arkdaslar arkdasıma bende olan vista home premium istedi kuralım dedi kurmadan soralım dedim sonra boş yere kurmayalım
Sistem özellikleri
İntel Celeron 2.40 İşlemci (:)(
Ram 1.50
Ekran kartı 256
HDD 200 GB
Sizce Bu sistemde Vista Premium Ne kadar iyi calısır ?
Şimdiden teşekkürler
Bu Sitstemde Vista Premium Nasıl calısır ?
Elimizde Şu anda bu mevcut kursak sizce randıman alamazmıyız
bilmioruz cocugun pc bende kursammı kurmasammı diorum cocuk istior ama bende ultimate vardı onu kurdum kasıo gibiydi simdi premium var nasıl gider buna bilmiorum :S
NeGaTiV3bilmioruz cocugun pc bende kursammı kurmasammı diorum cocuk istior ama bende ultimate vardı onu kurdum kasıo gibiydi simdi premium var nasıl gider buna bilmiorum :Ultimatede kasıyorsa home premiumdada kasar pek fark yok elinizde home basic yoksa xpde kalın bence.
Windowx 7 kurdum bu sisteme gayet ii fakat oyunları acmıor hicbirini nedense :D
home basic malesef yok peki o kasma yaparmı acaba ?
Home Basic Kurarsan Çok Verimli Şekilde Çalışır...
işlemcin çok düşük vistada pc çok zorlanır.p4 lerle bile zor kullanılıyor.bence xp ye devam edin.ikinci olarak ise bende olan vista demişsin.vistanız orjinal ise sende kurulu ise arkadaşına kuramassın.
NeGaTiV3Windowx 7 kurdum bu sisteme gayet ii fakat oyunları acmıor hicbirini nedense :Dbirde bu sistemde oyun oynamayı mı düşünüyor? iyi de bu pc oyun için zayıf değil mi?
home basic malesef yok peki o kasma yaparmı acaba ?
amd athlon 64 3000+ 1.8 ghz
80 gb hdd
128 mb geforce 7300 LE ekkrn kartı
1.50 gb ddr ram
arkadasm bn bu sistemde vista home premium u kullanıyorum hiç bi kasma falan yok açılış kapanış süreleride çok kısa güncel sürücüleri kullanman yeterli bnm pc de xp de çok kasıyo anlamadm
:))
Bence Kur Kendi Gözlerinle gör kullan Eğer Begenmezsen Xp ye dönersin
Ama Bir dene.