Bu Video'nun hikayesini Bilen Var Mı?
Türkçe çevirisi;
-Resime bir bakın
-Hikaye Japonya'da.Genç bir kız intihar etmeden önce bu resim çizip internete yolluyor
-"The freaky bit is this"(bunu çeviremedim).Kızın gözlerine 5 dakikadan fazla bakmanın bir kişi için zor olduğunu söylüyorlar.
-Onu gördünüz mü?
The freaky bit is this.... Bu acayip yaratık böyle ısırıyor.... ?
sonuna kadar izlemedim ama sonunda sizi korkutmaya yönelik aniden çıkan şakalar var ya onun gibi birşey sanırım...
öyle ani bişey yok, ama başka bişeyde yok. ömrünüzden 5dk'yı çalıp götüren bişey işte bomboş:)
Beş dakika boyunca izlerseniz sizinde o kız gibi intihar edebileceğinizi ve videoyu beş dakika izlemenizi söylüyor.Beş dakika seyredenlerden bazıları resmin değiştiğini söylüyorlarmış.
Enteresan açıkçası :)
Resmin değiştiğini mi söylüyorlar?İlginç... Psikolojik eee... etki?
Eee,var mı kendini camdan atan? :D:D:D
Türkçe çevirisi;The freaky bit is this: Korkunç(garip) olan kısım şu.
-Resime bir bakın
-Hikaye Japonya'da.Genç bir kız intihar etmeden önce bu resim çizip internete yolluyor
-"The freaky bit is this"(bunu çeviremedim).Kızın gözlerine 5 dakikadan fazla bakmanın bir kişi için zor olduğunu söylüyorlar.
-Onu gördünüz mü?
Kızın gözlerine 5 dakikadan fazla bakmanın bir kişi için zor olduğunu söylüyorlar.Tabi zor. İnsan sıkılıyor bir kere. Zaten 5 dakika dolunca video tamamlanmadan ekran koruyucum devreye girdi. :DYalnız kendinizi müziğe katırıp hayal gücünüzü serbest bırakırsanız, yüz biraz değişiyor gibi oluyor. Sanırım devamlı aynı resme bakmaktan olan bir durum. İnternette belli bir süre bir resme bakıp sonra boş bir duvara baktığınızda resimdeki rengin karşıt renginde resmin bir silüetini gördüğünüz gibi olabilir. Silüet ya da silüetler resmin üzerinde siz ona bakarken oluşuyor, resim de sanki değişiyor ya da hareket ediyor gibi görünüyor olabilir.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 23 Eylül 2009 01:46
en sonda did you say it ? yazısı çıktı...
videoya dikkatli baktımda , kızın kaşlarının oynadığını gördüm..kaşları oynayınca da gözleri de biraz büyüyor..
ben kafayı mı yicem , yoksa hakketen doğrumu görmüşüm : ))
Hepsi tamam da intihar ettirme olayı ne oluyor?Daha doğrusu buna bakıp intihar eden olmuş mudur ki?