ARKADAŞLAR BENİM XP PROFESSİONAL PC M VAR (ORJİNAL DİİL) .YANLIŞLIKLA SES KARDEŞİM SES KARTINIMI NE BİŞEYİ SİLMİŞ DAHADA YÜKLEYEMEDİM DRİVERİ YOK ZATEN .BİLGİSAYARIM VESTEL MARKA ORJİNALİ XP MEDİA CENTER EDİTİON TÜRKÇE BEN BUNU KURDUM AMA İNGİLİZCE Bİ TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM BAŞTAN FORMATLADIM AMA OLMUYO İLK BAŞTA DİLİ TÜRKÇE SEÇİYORUM AMA İNGİLİZCE ACİL YARDIM LAZIM ..BİRDE EĞER BUNU YAPAMASSAM VİSTA ULTİMATE VAR BENDE ONU KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BU DRİVER İŞİ YAŞ NASI BULCAM XP NİN DRİVERLERİ OLURMU?YADA DRİVER KURMASAK OLURMU? ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN !!!!
bu XP BENİ YORUYORR YARDIM PLEASE!
ANAKRTIM >>> CLEVO M670SRU 64BİT 2000 MHZ
https://www.chip.com.tr/forum/Ana ... ilirim_t110689.html
Burda anakart modelini nasıl öğrenebileceğiniz anlatılmış.
AMA CLEVO NEYSE BAKİM BİDAHA EVERESTE *CLEVOM670SRU
*YOL TÜRÜ:İNTEL AGTL+
*YOL GENİŞLİĞİ:64 BİT
BELLEK YOLU TÜRÜ:DDR2 SDRAM
*GENİŞLİĞİ:64 BİT
*FSB ORANI 10:4
*667 MHZ
*ÇİPSET YOLU ÖZELLİKLERİ:VIA V-LİNK 8 BİT 533 MHZ BİOS TÜRÜ:PHOENİX 6.00
CPU ÖZELLKLERİ:MOBİLE DUAL CORE İNTEL PENTİUM T2410 2000 MHZ MEROM-1M X86
BUNLARI BULDUM..
http://74.212.252.103/pages/note ... fm?ProductType=6790
Sayfada Audio bölümünde hem XP hem Vista ses sürücüleri mevcut.
Sürücüleri denemeden önce indirdiklerinizi virüs taramasından geçirin.
arkadaşlar xp yüklü masaüstü pc m var . vista kurcam ama vista driverleri elimde yok yardım please!!!!!!!!!!!!!
Eğer bilgisayarının donanımları Vista'yı karşılayacak derecede iyi ise Vista'ya geçtikten sonra XP'nin ne kadar aptal bir sistem olduğunu anlayacaksın. Windows 7 diyecek belki bazıları. Onun pratik olarak Vista'dan pek farklı yok. Sadece Vista'nın geliştirilmiş hali. Yani Windows 7 tam olarak hazır olmadan önce favori işletim sistemi: Windows Vista
My Emo ya Katılıyorum Benim Bilgisayarım Geldiğinde Win Vista Home Premiumdu Herkesin Aklına Uyup Direk XP Yaptım Sonra ıyyyyyyyyy İğrenç Sonra Tekrar Vista Yaptm ve Anladım ki Yeniler Es kiyi Unutturup Kendine Çekiyor :D:D:D:D:D:D::::DD
:::::::: :::::: :: :: :::: :::: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:::::: :::::: ::::::::: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: ::::
:::::::: :: :: :: :: :: ::::::::: :: :::
HERKES ZATEN Bİ REKLAM YAPIO ALIN SİZE REKLAMIN KRALI :D:D:D:D:D