witcher hangi yapım firmasının
bu yıl oynadığınız en iyi oyun?
:d bu böyle sürecek,ben cevaplamaya razıyımda seni bekletmek istemiyorum witcher cd project red'in oyunu firma pek duyulmamış ama oyun süper tavsiyem sen googleyi kullan ayrıntılı bilgiye ulaş,youtubeye gir ordanda videolarını izle,boşuna birisinin yazmasını bekleme yav :)
1. s.t.a.l.k.e.r
2. cod 4
3. crysis warhead
4. warrock
Dead Space (iyiydi)
Dark Sector (fena değil)
Wheelman (güzeldi)
wheelman bende oynuyorum araba işleri zevklide çatışmalar çok kötü vasat ama araba içindeki aksiyon güzel
yıl bitmeden konuşmak istemem ama pes9 cod falan olabiliii ama garantisii yhook
ya bu yıla fazla takılmayın pes 09 fifa flan kasımda çıktı geçen yıl kabul edilir tarih önmli deil:D
pes 2009
LOTR 2 rise of the witch king.
piyasaya çıkan oyunların çoğunu oynadım ama bu ikisi benim için vazgeçilmez
Eurotruck similatör
Cod4,5
Grid
Crysisi açıkçası hiç beğenmedim ve pc den sildim.Call of duty oynadıktan sonra çok sönük kaldı.
Gta4
Sims3
Fifa Manager 2009
Fallout3
Race Driver Grid
empire total war
company of heroes
fallout nasıl bi oyun robotlarla canavarlarla falanmı savaşıoruz?
aslında oyun bi rpg...eski versiyonları diablo falan gibi üstten görünüm...ama fallout 3 fps ile rpg birleşimi bişey olmuş...mesela bi örnek verim...önümüze bi canavar çıktıktan sonra oyunu durdurup ateş ediceğimiz yeri seçebiliyoruz..oyunu devam ettirdiğimizdede oyuncumuz bizim hedeflediğimiz yere ateş ediyo....denemenizi tavsiye ederim güzel bi oyun...
1) Crysis
2) Crysis Warhead
3) Splinter Cell Chaos Theory (şuan oynuyorum, müthiş zevkli bi oyun tavsiye ederim)
AdRaMiTibende gta 4ün senaryosuna asık oldum hatta etkisinde bile kaldımGTA4 Sistemimde yüklü olsada yağ gibi kaysada hiç bir kasma olmadan beni açmıyor açıkcası hayatımda bugüne kadar oynadığım en iyi oyun Cod4 diyebilrim o efeklere Aşık oldum desem yeridir..
hala o sözler kulaklarımda çınlıyor oyunun basında basında killed people
smuggle people sold people here things will be different
sonunda welcome to america dimitri you killed my cousin you are dead
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (130162) ~ 21 Haziran 2009 08:00
Crysis,Empire Total War,GTA4,Prototype,Red Alert 3
bide buna fallout ve ASssains Creed i ekliyebilirim