buda bayanlara özel kasa
dostum nereden buluyon bunları
gerekir belki ilerde artık hanımlarda çok ilgili bilgisayarlara
alıcısı çoktur bunun süslü püsküllü bi kalem bile kırtasiyelerde özellikle aranıyor garip
bunların bide erkelere hitap edenlerini bulsan yok mu vurdulu kırdılı modeller
o değil fakat,içi iyicene pislendiğinde kirlendiğinde bendeniz Elektrik süpürgesini aynı resimdeki arkadaş gibi bahçeye inip hortumla içini dışını bi güzel yıkarım çalkalar boşaltırım(çok da pislik akar).Mubarek kuruduktan sonra ilk günkü gibi çalışır.
tabii bunu
1-yazlıkta Temmuz\Ağustos sıcağında,
2-en az 15 gün rüzgarlı ve çok sıcak ortamda(24 saat) kurutarak
yapdım.
Siz denemeyin ltf.makinanız devre dışı kalır.Ben iki kere denedim sonuç olumlu oldu.Resim size ters gelsede yukarıdaki arkadaşı anlayabiliyorum.Ama dediğim gibi içini dışını iyice emin olana kadar sabırla çok iyi kurutmak gerekiyor.Kazanayım derken cihazınızı temelli kaybetmekte var,çok riskli.Ben tüm kapaklarını açıp yüksek yerde rüzgarlı ortamda kurutmaya bırakmıştım.Aslında bir yerde de mecburdum,çünkü badana+kireç+çimento inşaat artığı pisliği süpürüldüğü için makina zaten bitmişti.Servisi ile görüştüğümde genel bakımı,temizliği,yağlanması vs için kendi fiyatına yakın ücret talep etmişlerdi.Bu durum karşısında dediğim gibi(riski göze alıp)kendim kolları sıvamıştım.Yukarıda ki ortam da yazın belli,yani yine çok sıcak.Bu arada kasa güzelmiş.Maus,kasa derken bayan PC sini tamamladık gibi.
trinitydostum nereden buluyon bunlarıkardeş o kasa bi firma tarafından tasarlanmış gerçek yani.digeri ise(mause)komikler.comda rastladım
Hehehhe bu kasa mı kombi mi ? çiçekli böcekli çok güzel sağol.
e2008Kasada Sitriptis Wayy Canına Be
m0odifiye bir kasa yapmak hep isterim ama garanti şartları buna izin vermiyor :)
arkadaslar bunu daha kolay ve saglam yontemi var artik. air duster adi verilen tamizlik tupleri satiliyor. sikistirilmis havali tos alici tupler.
en fazla 2 tup ile bilgisayariniz ilk gunku gibi temiz olur
leke birakmiyor dondurucu sivi oldugu iin uyguladigin yerde hemen buz kesiyor yanliz 2 dakikaya kalmaz makina eski haline gelir. nem yada leke kalmaz.
sanirim bilgisayarcilarda satiliyordur.
bilgisayarini temizleme isteyenlere duyrulur.