Arkadaşlar Football Manager 2010 İmza Sayısı 9536 Kaldı..Kampanya Bitmiştir Yazıyor..Bundan Sonra Türkçe Dil Desteği Koyarlarmı?<
Bide Benim Anlamadığım Bi'Konu Var Football Manager Türkiye'de Resmi Sitesi Türk Sportal Bu Sitenin Yaklaşık 200000 Üyesi Var..Alttarafı İstenen 10000 İmza Niye Ulaşamadılar Bu Kadar İmzaya..İlginç..
Bundan Sonra Ne Olcak..
200000 bin üye varsa bunların kaçı aktif ki sanki ? 10bine ulaşamama konusunda haklısınız. Zaten bir kişi birden fazla imza attı.Bende öyle yaptım.Büyük ihtimal tespit edilir o. Çünkü "Namık Kemal" yazıp gönderen bile var :)
Olur mu olmaz mı hepbirlikte görecez.Ama bence olmayacak.
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
hero , moralimizi bozma :D :D
inşllah çıkartırlar..FM nin türkçe sini istiyorum..çünkü bu oyuna türkçe eklenirse diğer oyunlara da ekleniceğini düşünüyorum..ileride Fifa , Pes bu iki oyundan ikisine veya birine türkçe eklenirse mükemmel olur..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
ben bile imza verdim her nekadar almayacak olsamda. gerçekten çok ilginç
crysis ten sonra göğsümüsü kabartacağımız bi olay olmadı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
762 mesaj
Tüh yeni öğrendim bilsem katkım olurduda, neyse olur inşallah.
hero , moralimizi bozma :D :D
inşllah çıkartırlar..FM nin türkçe sini istiyorum..çünkü bu oyuna türkçe eklenirse diğer oyunlara da ekleniceğini düşünüyorum..ileride Fifa , Pes bu iki oyundan ikisine veya birine türkçe eklenirse mükemmel olur..
Ya pesle fifayı türke yapmasalarda olur. Ne varki sanki ingilizce gerektircek :)
Ama fm de birçok yazı, haberler,medyanın,yönetimin, taraftarın vs bakış açıları, şunlar bunlar birton cümle var.Umarım resmi olarak tr çıkar :(