arkadaslar sp3 kaldirdim avira her acisimda bu uyariyi veriyor .tehlikelimi bu virusler
bune :S
En tehlikelilerinden hem de. Sisteminizi taramadan geçirip virüsleri silin.
Şu anda deny access işaretli ok derseniz yine önünüze gelir.Ya birinci şıkkı yada ikinci şıkkı seçip ok tıklayın.
eltahirEn tehlikelilerinden hem de. Sisteminizi taramadan geçirip virüsleri silin.yaaa tam taramada gene cikti silmistim ama
hakan1987yaaa tam taramada gene cikti silmistim amaGüvenli modda tarayın. Sonra Windows CD'si ile sisteminizi onarın. Veya direkt formatlayın. Sistem dosyalarınıza bulaşmışlar çünkü. Güvenlik yazılımıyla silseniz bile sistem kararsızlıkları olabilir. Verilerinizi yedekleyin.
[URL=http://img11.imageshack.us/my.php?image=resim01f.jpg][/URL]
tam aramanin sonu
"Repair All" seçeneğinden devam edin ve sonucun resmini verin lütfen.
baska yokki end dedim cikis oldu
hakan1987baska yokki end dedim cikisYukarıda verdiğiniz resimde "Repair All" seçeneğini tuşlamadınız mı?
[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=resim01s.jpg][/URL]
guvenli modda actim taradim valla gene ayni format kesin :S
pcwordŞu anda deny access işaretli ok derseniz yine önünüze gelir.Ya birinci şıkkı yada ikinci şıkkı seçip ok tıklayın.onlari yapinca tekrar cikiyo sanirim silmiyo
Güvenli modda tekrar full scan yap ve saat 19:45.46 da yazdığın mesajdaki resimde çıkan repair all tuşuyla tamir etmeyi dene.sonuç alamazsan hemen format atma.Bir de başka bir antivirüsle online tarama yaptır.Google güncelleyici ile norton antivirüsü kurup onuda dene.İşe yaramaz demeyin bazen olmadık virüsleri bulup silebiliyor.
ilk fotoğraftaki virüse antivirin sitesine baktım çok zararlı olanlarında değil low derecede bendede var iso formatlı bir dosyamda daemoon toolsla açıncada silinmiyor bende kaspersky'ı deniycem bakalım silinmezse dosyayı ihracat etcem(neyseki sistem dosyası değil):D
sanirim yine bi formatlicam ya :S en temizi olucak
hakan1987sanirim yine bi formatlicam ya :S en temizikardeş o gösterdiği dosyaları elle silmeyi dene bi